.

Салон за Коса Боење Боење за Полнење, 5PCS Коса Боење Производи Умирање Боење Апликатори за Дома за Коса Салон(Вино црвено)

Салон за Коса Боење Боење за Полнење, 5PCS Коса Боење Производи Умирање Боење Апликатори за Дома за Коса Салон(Вино црвено)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Во согласност со ергономски дизајн, рачката на четка и чешел се лесни за контрола и да работат.Не грижете се за коса боја одлевање од сад, садот има рачка за лесно користење.Косата боење за полнење има комплетен сет на алатки, што го прави полесно и полесно за вас да боја на вашата коса.Погодна за луѓе кои сакаат да боја на косата, но исто така и за семејствата или професионалци.Коса боја на четка има мека и тврда влакната и е лесно да се користи за да се обезбеди непречено боење на косата.Функција : 1. Погодна за луѓе кои сакаат да боја на косата, но исто така и за семејствата или професионалци.2. Коса боја на четка има мека и тврда влакната и е лесно да се користи за да се обезбеди непречено боење на косата.3. Косата боење за полнење има комплетен сет на алатки, што го прави полесно и полесно за вас да боја на вашата коса.4. Не грижете се за коса боја одлевање од сад, садот има рачка за лесно користење.5. Во согласност со ергономски дизајн, рачката на четка и чешел се лесни за контрола и да работат.Спецификација : Предмет Тип : Коса Боја Kit Material : ABSSuitable : за лична употреба и професионални коса салони Пакет Листа : 1 x Коса Боја Bowl1 x Големи Коса Боја Brush1 x Мали Коса Боја Brush1 x Коса Боја Comb1 x Blender.

Особините

Item Type:
Hair Dye Kit
Material:
ABS
Suitable:
for personal use and professional hair salons
Package List:
1 x Hair Coloring Bowl1 x Large Hair Coloring Brush :
1 x Small Hair Coloring Brush :
1 x Hair Coloring Comb :
1 x Blender :