.

KT201G транзистори силикон N-P-N ЗЛАТО СССР 4 парчиња

KT201G транзистори силикон N-P-N ЗЛАТО СССР 4 парчиња

DEN 324.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

KT201 G транзистори силикон N-P-N ЗЛАТО СССР 4 парчиња.Постојат повеќе од 25 000 предмети во нашите акции.Целосната огласи може да се најде тука www./shops/A19 NX3 RFNSYB6 R.If не можете да го најдете објект што треба, може да контактирате со нас.KT201 G Transistors силикон epitaxial-planar структури n-p-n проширување со не-стандардизирани KT201 G бучава фактор на фрекфенција од 1 k Hz.Дизајниран за употреба во ниска фреквенција засилувачи.KT201 G : • Структура на транзистори : n-p-n • Рк max - Постојано dissipated колекторска струја : 150 m W; • fgr - Граница фреквенција на транзистори тековниот коефициент за пренесување на спој со заеднички emitter : не помалку од 10 MHz; • Ucbo max - Максимум колектор-база на напон за дадена колекционер се врати на сегашните и отворен коло emitter : 10 V; • Ueb max - максимум emitter-база на напон за дадена обратна струја од emitter и отворен колекторски коло : 10 V; • Ik max - Максимум дозволен постојан колекторска струја : 20 m A; • Iкбо - Враќање тековни на колектор - струја низ колекторот раскрсницата со дадена должина-база врати напон и отворен emitter терминал : не повеќе од 0,5 mk A; • h21e - Статички коефициент на тековна трансфер на транзистори во ниско-јачина режим за кола со заеднички emitter : 70 .. 210; • Sk - Колектор делница капацитет : не повеќе од 20 pc.

Особините