.

Лион Workspace - DD67131R - Масовно Складирање Рек: Add-On, Среднорочни Должност, 48 во x 24 во x 96 во, Ребрести Челик, 4 Полици

Лион Workspace - DD67131R - Масовно Складирање Рек: Add-On, Среднорочни Должност, 48 во x 24 во x 96 во, Ребрести Челик,

DEN 729.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

Масовно Складирање Рек : Add-On, Среднорочни Должност, 48 во x 24 во x 96 во, Ребрести Челик, 4 Полици Овој оглас.Масовно Складирање Рек : Add-On, Среднорочни Должност, 48 во x 24 во x 96 во, Ребрести Челик, 4 Полици Овој оглас е за секој.Оваа содржина бара посебни превозот, дополнителни трошоци можат да се применат.Технички Спецификации Објект за Масовно Складирање Рек Зрак Боја Dove Сива Shelving Конфигурација Add-On Исправена Боја Dove Сива Платформа Материјал Челик Број на Полици 4 Капацитет на Полица 3, 300 lb Целата Единица Капацитет 13, 200 lb Целокупната Длабочина 24 во вкупна Висина 96 во вкупна Ширина 48 во Полица Прилагодување на Зумот 1 1/2 во Пост Мерач 14 ga Зрак Заврши во Прав Обложени Зрак Мерач 14 ga Вклучува Платформа Да Платформа Заврши во Прав Обложени Платформа Стил Ребрести Должност Оценка Медиум-Должност Рамка Заврши во Прав Обложени Рамка Материјал Челик Исправена Заврши во Прав Обложени со Исправени Мерач 14 ga Исправена Капацитет @ 24 во 10, 000 lb Исправена Капацитет @ 36 10, 000 lb Вклучува (2) Ребрести Палубата Делови По Ниво, (8) Греди, Пред да се Врати Поддршка По Ниво, Заварени Uprights Број на Греди 8 Број на Uprights 1 Полица Мерач 14 ga Стандарди Greenguard Gold Certified Зелена Животната средина Атрибут Производ Содржи Минимум 30% Post-Consumer Рециклираната Содржина Зелена Сертификација или Други Признавање GREENGUARD(R) GOLD Certified Зелена Производ -Овој објект е назначен од страна на производителот како еколошки подобро производ (ЕП), бидејќи оваа точка е GREENGUARD(R) GOLD Certified.

Особините