.

NTE Електроника NTE2585 NPN Силикон Транзистори, Висок Напон, Засилувач, 800V, 0.02 Amp

NTE Електроника NTE2585 NPN Силикон Транзистори, Висок Напон, Засилувач, 800V, 0.02 Amp

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Висок Пад На Напон.Ниска Излезна Capacitance.Висока Сигурност.Наменет за Висока Густина на Монтирање (Погоден за Множества Чија Висина е Ограничено).NTE Електроника NTE2585 NPN Силикон Транзистори, Висок Напон, Засилувач, 800 V, 0.02 Amp.

Особините