.

FLASHTECH за Фолксваген Голф 99-06 Една Зелена Боја LED Ореол Прстен Светлата за Полнење

FLASHTECH за Фолксваген Голф 99-06 Една Зелена Боја LED Ореол Прстен Светлата за Полнење

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Сè што ви треба за да додадете halos до вашиот постоечки фарови!.Интензивна Светли Зелени Излез Дури и Може да се Види во Директна сончева Светлина.Надворешни LED возачи, овозможува едноставна plug-and-play замена, и може да се надогради до целосна боја се менува комплет со купување на Flashtech боја се менува контролер.Вклучува Зелена Фузија LED Halos за двете лево и десно светлата собранија.Вистински Flashtech Производ со Детални Инструкции и Гарантирано да се вклопуваат.Фолксваген Голф 1999-2006 Зелена LED Ореол Светлата за Полнење, што се оригинално дизајнирани и уникатно произведени од страна Flashtech, се најнапредните ореол комплет некогаш дизајнирани.Flashtech е Фузија единствена боја на технологија произведува и интензивна светла производство кое може да се види дури и сликовито во директна сончева светлина!Flashtech единствена боја зелена ореол колекции доаѓаат со се што ви треба за да додадете впечатлив изглед на вашиот постојните светилки, вклучувајќи сопствени возила специфични halos, целосно упатствата за инсталација и надворешни ПРЕДВОДЕНА од возачите, кој може да се монтира надвор од светлата собранието, овозможувајќи за едноставна plug-and-play замена, ако не успее.Flashtech Зелени Светла Ореол Комплет Вклучува : Возило Специфични Компоненти : Фолксваген Голф 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006(2) V. 3 Фузија Промена на Бојата Ниска Зрак Ореол Прстени(2) V. 3 Фузија Промена на Бојата Висока Зрачна Ореол Прстени(2) Надворешните LED Возачи(1) Целосна Жици и Инсталација Guide Everything треба да го додадете Halos до вашиот постоечки фарови* Ова е ПРЕДВОДЕНА Ореол за Полнење и НЕ вклучуваат Светлата Собранија.

Особините