.

Rockville RXM-Т1 1500 Вати Врв Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач + Amp Комплет

Rockville RXM-Т1 1500 Вати Врв Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач + Amp Комплет

DEN 2078.40

Износот
Во форма достапна за нарачката

Пакетот Вклучува : (1) Rockville RXM-Т1 1500w Врв / 370w Dyno-Сертифицирани ФИРМИ Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач Стерео Засилувач. (1) Rockville RMWK4 4 AWG Мерач Водоотпорен Морски Засилувач/Amp се Инсталира Жица за Полнење.Rockville RXM-Т1 1500w Врв / 370w Dyno-Сертифицирани ФИРМИ Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач Стерео Засилувач.Dyno Заверена RMS Моќност Оцени : (Уверение Dyno Тест / Помалку од 1 % THD) (Користите овие рангирања кога ќе се направи споредба со врвни брендови како што се Kicker, Rockford Fosgate, итн.). 250 W (2 x 125 W) во 4 ohms и 1% THD+N. 370 Watts (2 x 185 Watts) на 2 ohms Rockville RMWK4 4 AWG Мерач Водоотпорен Морски/Брод Засилувач Жица Инсталација за Полнење. 20 ' Проѕирен, Извртени Пар, со Висок Квалитет, Конзервирани-OFC Флексибилни ПВЦ РКА Кабел. 18' 4 Мерач Висока Струја, Ниска Отпорност, Јасно Флексибилни Моќ Кабел со 3' Црна Поли Ткаени Мрежа за подобро да се спротивстави на хемикалии во одделот на батеријата. 18' 4 Мерач Висока Струја, Ниска Отпорност, Светло Сина, Флексибилни Земјата Кабел. 25' 16 Мерач 100% Конзервирани-ЦЦА, Бела, нетранспарентна Смола ПВЦ, Рамни Говорникот Кабел. 25' Сини Далечински Жица. (1) Сребрен Мини-ANL Осигурач Носителот – Јасно Школка и Јасно Сино Дното Протезата со Сина Водоотпорен Прстен. (1) 120 A Мини-ANL Осигурач. (1) 80 A Мини-ANL Осигурач. (2) Прстен Терминали. (2) Лопата Терминали. (5) Звучник Кабел Терминали. (1) за Миење. (10) Бела Кабел Врски. (1) Rockville RXM-Т1 1500w Врв / 370w Dyno-Сертифицирани ФИРМИ Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач Стерео Засилувач. (1) Rockville RMWK4 4 AWG Мерач Водоотпорен Морски Засилувач/Amp се Инсталира Жица за Полнење.Rockville RXM-Т1 1500w Врв / 370w Dyno-Сертифицирани ФИРМИ Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач Стерео Засилувач. 250 W (2 x 125 W) во 4 ohms и 1% THD+N. 370 Watts (2 x 185 Watts) на 2 ohms Rockville RMWK4 4 AWG Мерач Водоотпорен Морски/Брод Засилувач Жица Инсталација за Полнење. 20 ' Проѕирен, Извртени Пар, со Висок Квалитет, Конзервирани-OFC Флексибилни ПВЦ РКА Кабел. 18' 4 Мерач Висока Струја, Ниска Отпорност, Јасно Флексибилни Моќ Кабел со 3' Црна Поли Ткаени Мрежа за подобро да се спротивстави на хемикалии во одделот на батеријата. 18' 4 Мерач Висока Струја, Ниска Отпорност, Светло Сина, Флексибилни Земјата Кабел. 25' 16 Мерач 100% Конзервирани-ЦЦА, Бела, нетранспарентна Смола ПВЦ, Рамни Говорникот Кабел. 25' Сини Далечински Жица. (1) Сребрен Мини-ANL Осигурач Носителот – Јасно Школка и Јасно Сино Дното Протезата со Сина Водоотпорен Прстен. (1) 120 A Мини-ANL Осигурач. (1) 80 A Мини-ANL Осигурач. (2) Прстен Терминали. (2) Лопата Терминали. (5) Звучник Кабел Терминали. (1) за Миење. (10) Бела Кабел Врски.Пакетот Вклучува : . (1) Rockville RXM-Т1 1500w Врв / 370w Dyno-Сертифицирани ФИРМИ Морски/Чамец 2 Каналот Засилувач Стерео Засилувач(1) Rockville RMWK4 4 AWG Мерач Водоотпорен Морски Засилувач/Amp се Инсталира Жица за Полнење.

Особините