.

MOBI Smart Вратата и Прозорецот: Сензор за Контрола на Уреди;Отворен Влез; Аларм Сензори за Прозорци и Врати

MOBI Smart Вратата и Прозорецот: Сензор за Контрола на Уреди;Отворен Влез; Аларм Сензори за Прозорци и Врати

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Добиваат во реално време аларми со размена на инстант push статус известувања, Управување & Споделување уред со други за мониторинг и известувања.Прикажување настан во историјата со Датум и Време печат, Користат самостојно или да се прошири со дополнителни камери и сензори.Создаде повеќе automations кога отворена или затворена спарен со MOBI Smart Светла, Електрични Приклучоци, Камери и други помагала.Создаде повеќе automations кога отворена или затворена спарен со MOBI Smart Светла, Електрични Приклучоци, Камери и други помагала.Работи со Алекса и Google Дома, Powered By 2x AAA Батерии (Вклучени), & Ниска Батеријата Предупредување.MOBI е Wi Fi Вратата & Прозорец Сензор му овозможува на секој да се лесно да се следат статусот на вратите и прозорците од било каде, да се примаат Отвори / Затвори сигнали, види историјата на настани и лесно да креирате и да управувате со повеќе automations предизвикани од уредот.Се прошири со многу други Паметни MOBI производи за целосна smart средина за целото семејство.

Особините