.

Ортодонтски Интерденталните Четка, Плакета Отстранување Ергономски се Справи со Интерденталните Четка за Заби Лесно да се Чисти Забите Празнини за Проблем со Нег?

Ортодонтски Интерденталните Четка, Плакета Отстранување Ергономски се Справи со Интерденталните Четка за Заби Лесно да

DEN 170.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Лесно се Чисти : Интерденталните четка може лесно да се исчисти празнини помеѓу забите дека четка за заби не може да се достигне.Удобно Користење : Ергономски рачка за поголема удобност и контрола, со flexional тело за лесно движење на хард достигна области.Со Корица : Секој четка е опремен со капак за спречување прашина, чистење и да се обезбеди безбедна употреба.Широко се Користи : Дизајнирани за прегледи на нега, луѓе кои се лесно да ги своите заби, луѓе со ортодонтски третман и носат протези, забни импланти.Плакета Отстранување : Триаголен најлон четка за коса може да го подобри плакета отстранување ефект, ефикасно чистење на интерденталните заби.Функција : 1. Со Корица : Секој четка е опремен со капак за спречување прашина, чистење и да се обезбеди безбедна употреба.2. Лесно се Чисти : Интерденталните четка може лесно да се исчисти празнини помеѓу забите дека четка за заби не може да се достигне.3. Плакета Отстранување : Триаголен најлон четка за коса може да го подобри плакета отстранување ефект, ефикасно чистење на интерденталните заби.4. Удобно Користење : Ергономски рачка за поголема удобност и контрола, со flexional тело за лесно движење на хард достигна области.5. Широко се Користи : Дизајнирани за прегледи на нега, луѓе кои се лесно да ги своите заби, луѓе со ортодонтски третман и носат протези, забни импланти.Спецификација : Предмет Тип : Интерденталните Brush Material : Пластична рачка, од не ' рѓосувачки челик жица, најлон жица четка Апликации : Прегледи на нега, луѓе кои се лесно да ги своите заби, луѓе со ортодонтски третман и носат протези, забни импланти.Пакет Листата : 5 x Interdental Четка.

Особините

Item Type:
Interdental Brush
Material:
Plastic handle, stainless steel wire, nylon wire brush
Applications:
Periodontal care, people who are easy to clog their teeth, people with orthodontic treatment and wear dentures, dental implants.
Package List:
5 xInterdental Brush :