.

Блескав Стрес Олеснување Топката Прозрачна Стап Целна Топка 4 Парчиња се Држи до Ѕидот и Полека Паѓа Погоден за Деца и Возрасни Абење Отпор Забава Играчки

Блескав Стрес Олеснување Топката Прозрачна Стап Целна Топка 4 Парчиња се Држи до Ѕидот и Полека Паѓа Погоден за Деца и

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【БЕЗБЕДНИ И НЕ-ТОКСИЧНИ】 дијаметар на таванот топката е 1.77 инчи.Тоа е достапен во 4 бои на портокалова, сина, зелена и бела.Тоа се прави на TPR материјал.Тоа е високо-квалитетни, не-токсични, мека на допир, и нема да предизвика штета на човечкото тело.Не грижете се за да дозволите вашите деца да си играат. 【СОВРШЕН ПРИТИСОК-ОСЛОБОДУВАЊЕ на ТОПКАТА】 Овие леплива топки, кои имаат висока абење отпор, не ќе се скрши, и може да се исцеди и да се одржи удобно.По игра за некое време, фрли го на ѕид, плафон или подот, се чека на топката да падне полека, а потоа земи го, што е одлично за ослободување на притисокот. 【ИЗДРЖЛИВ И ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ】По употребата, на површината на ѕидот се држиме топката ќе се апсорбира некои прашина и вискозност ќе се намали.Кога ќе најде дека ѕидот се држиме топката не е многу леплива, само исплакнете ја со вода, и вискозност ќе се опорави по сушењето.повторна употреба. 【СПЕЦИЈАЛЕН ПОДАРОК】 Оваа стрес олеснување на пропустливи топката помага да се зголеми чувството на смиреност и намалување на стрес и анксиозност.Тоа е погоден за сите деца и возрасни, особено оние кои страдаат од СТАТИЈАТА или високо ниво на анксиозност.Тоа е голем стрес олеснување подарок.Може да биде дадено на семејството, пријатели и деца. 【ГРИЖЕТЕ се СЛОБОДНИ ПО ПРОДАЖБАТА на】Ние обезбеди е-мејл услуга за клиентите.Ако не сте задоволни со производот, ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате преку е-маил систем, и ние ќе го организираме вашето наплата според вашето барање.Спецификација : Материјал : Еко-пријателски TPR Големина : Околу 1.77 инчи Боја : портокал/сино/зелено/бела Забелешка : (1) За новата леплива топката, ве молиме да фаќа со раце додека, намалување на вискозитетот на леплива топката пред фрлање на ѕидот, во спротивно не ќе падне. (2) таванот може да се залепи за 3-20 секунди, и обичниот бел гипс ѕид може да се залепи за 5-30 секунди. (3) ве Молиме да се стави леплива топката во пропустливи за 2-3 дена, да се отстрани чуден мирис. (4) По ставањето на сонце или irradiating тоа со силна светлина, тоа ќе светат во темно место. (5) Поради различни прикази и светлосни ефекти, вистинската боја може да биде малку поинаков од бојата на сликата.

Особините

Material:
Eco-friendly TPR
Size:
Approximately 1.77 inches
Color:
orange/blue/green/white
Note:
(1) For the new sticky ball, please rub it with your hands for a while, reduce the viscosity of the sticky ball before throwing it on the wall, otherwise it will not fall off. :
(2) The ceiling can be stuck for 3-20 seconds, and the ordinary white plaster wall can be stuck for 5-30 seconds. :
(3) Please put the sticky ball in the vent for 2-3 days to remove the peculiar smell. :
(4) After putting it in the sun or irradiating it with strong light, it will glow in a dark place. :
(5) Due to different displays and lighting effects, the actual color may be slightly different from the color of the picture. :