.

Најдобри Силикони Бебе Teether Играчки, Пченка Џвакање Teething & Wristband Млечни Играчка Поставена за Бебиња 0-6, 6-12 Месеци, BPA Free/Freezable (2 in1, Жолтиот Килибар)

Најдобри Силикони Бебе Teether Играчки, Пченка Џвакање Teething & Wristband Млечни Играчка Поставена за Бебиња 0-6, 6-12

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【БЕЗБЕДНО МАТЕРИЈАЛ】Направен од високо-квалитет 100% од храна одделение силиконски, не-токсични, BPA-free, Противалергиски, ФДУ согласност, трајни производи за гризење и џвакање. 【ПАМЕТЕН ДИЗАЈН】мека пченка џвакање teether е дизајниран во форма на печурка, само за покривање на бебето е мала рака, намалување на цицање на прстите, а на врвот издаденост се чини дека мајката Мими, вид и природни гради s млечни заби иницијација и развој, како и вршење на горната мускулите, го промовира развојот на дентален лак и вилицата, помош на сечење и зајакнување на нови заби, а со тоа промовирање на здрав развој на babys непцата и забите.Додадете различни форми/бои на млечни играчки за да се стимулира поинакво разбирање на вкусови, температури, и текстури во забавни начини.Замрзнати teether може да се ублажат teething болка, понуда за ладење помош за сите нови заби видови.Подготовка на некои teether со умерена цврстина да може ефективно да им помогне на babys млечни заби иницијација и развој, како и вршење на горната мускулите, го промовира развојот на дентален лак и вилицата, помош на сечење и зајакнување на нови заби, а со тоа промовирање на здрав развој на babys непцата и забите.Додадете различни форми/бои на млечни играчки за да се стимулира поинакво разбирање на вкусови, температури, и текстури во забавни начини.Замрзнати teether може да се ублажат teething болка, понуда за ладење помош за сите нови заби видови.Производот е направен од високо-квалитет на течни силикони, која е мека, безбедно и без мирис, и може да се користи од страна на доенчиња и мали деца со мир на умот. 3+ месец бебињата ( Блага до Умерена chewers). 1.Млечни заби иницијација и развој. 2.Вежба на горната мускулите. 3.Промовира развојот на дентален лак и вилицата. 4.Помош на сечење и зајакнување на нови заби (двете предни и задни заби). 5.Промовирање на здрав развој на babys непцата и забите. 6.Различни форми/бои на млечни играчки за да се стимулира поинакво разбирање на вкусови, температури, и текстури во забавни начини. 7.Замрзнати teether може да се ублажат teething болка, понуда за ладење помош за сите нови заби видови.

Особините