.

Младата Teether Играчка, Мек Силикон Џвакање Молив Toppers 5 Изборен Бои за Деца Постари Деца(Црвена сабја pen set teether)

Младата Teether Играчка, Мек Силикон Џвакање Молив Toppers 5 Изборен Бои за Деца Постари Деца(Црвена сабја pen set teether)

DEN 196.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

Тоа имаше модерен и роман стил и удобно се чувствуваат и добра флексибилност.Тоа има карактеристики како што се висока затегнувачка цврстина, висока температура отпор, не исчезнува, не деформација, водоотпорен.Погоден за децата, постарите деца, па дури и возрасните кои треба орална фиксација.Користење на еколошки силиконски материјал, не‑токсични, може да се даде на бебето да се чувствува со доверба.Овој производ помага блага до умерена chewers за подобрување на концентрацијата, а тоа е училиштето работи и проучување.Функција : 1. Користење на еколошки силиконски материјал, не‑токсични, може да се даде на бебето да се чувствува со доверба.2. Овој производ помага блага до умерена chewers за подобрување на концентрацијата, а тоа е училиштето работи и проучување.3. Тоа имаше модерен и роман стил и удобно се чувствуваат и добра флексибилност.4. Тоа има карактеристики како што се висока затегнувачка цврстина, висока температура отпор, не исчезнува, не деформација, водоотпорен.5. Погоден за децата, постарите деца, па дури и возрасните кои треба орална фиксација.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Сензорни Молив Toppers Material : Silicone Optional Боја : Црвена, Сина, Зелена, Виолетова, Небото Blue Product Употреба : Може да се користи за деца со сетилните потреби, како што е аутизам, усни поправка, цицање палец, внимание дефицит хиперактивност растројство, немирни или несконцентрирани доенчиња Пакет Листата : 2 x Teether Молив Topper.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Sensory Pencil ToppersMaterial
Product Use:
Can be used for children with sensory needs, such as autism, oral repair, thumb sucking, attention deficit hyperactivity disorder, restless or inattentive infants
Package List:
2 x Teether Pencil Topper :