.

Андреј Бебе Teething Играчки Дете Teether Ублажување на Болката Повеќе Залак Поени Доволно Еластични 3 за Бебе Соба Дневна Соба Дома(Розева)

Андреј Бебе Teething Играчки Дете Teether Ублажување на Болката Повеќе Залак Поени Доволно Еластични 3 за Бебе Соба Дневна

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Еластични доволно да го издржат детето насилни кинење, безбедно да се игра.Постојат 3 различни бои на располагање, можете да изберете од вашите потреби.Не е лесно да се случајно ingestion на фрагмент, не е лесно да се оштети.Интегрирани калапи можат да бидат високи-температура од 180℃.Повеќе залак поени дизајнирана да нежно масажа, олеснување на teething болка.Функција : 1. Повеќе залак поени дизајнирана да нежно масажа, олеснување на teething болка.2. Еластични доволно да го издржат детето насилни кинење, безбедно да се игра.3. Не е лесно да се случајно ingestion на фрагмент, не е лесно да се оштети.4. Интегрирани калапи можат да бидат високи-температура од 180℃.5. Постојат 3 различни бои на располагање, можете да изберете од вашите потреби.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Бебе Teething Toys Optional Боја : Розова боја, Црна, Coffee Material : Силикони Возраст : 0-12 месеци стари babies Disinfection Метод : Натопете ја во врела вода за пет minutes High Температура Отпор : -20℃-180℃Храна одделение силика гел материјал (без bisphenol A)рок на траење : 10 години Пакет Листа : 1 x Бебе Teething Toy1 x Пластична Кутија.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Baby Teething ToysOptional Color
Material:
Silicone 
Age:
0-12 months old babies
Disinfection Method:
Soak in boiling water for five minutes
High Temperature Resistance:
-20℃-180℃
Food grade silica gel material (without bisphenol A) :
Shelf Life:
10 years
Package List:
1 x Baby Teething Toy1 x Plastic Box :