.

Усна Чистење Усна Спиење Маска, Преносни Навлажнувачки Хидратантен Мртвата Кожа Отстранување Навремено Исчезнува Климатизација Усна Exfoliator Усна Чистење(4pcs)

Усна Чистење Усна Спиење Маска, Преносни Навлажнувачки Хидратантен Мртвата Кожа Отстранување Навремено Исчезнува Климатизација

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Нежно Exfoliator】 : Може да нежно отстранете ги старите horniness и мртвата кожа, подобрување на униние, ги прави усните меки и хидрирани, бледнеат фини линии на усните, и сјајни усна кожата, бидете нежни усни за беспрекорна усните. 【Мазни Усни】 : Содржи ефикасни состојки за нега на кожата да се обезбеди храна за усни, се грижи за усна кожата, помогне за решавање на усна проблеми со кожата, придавам влогови и Зголемување на усна сјај. 【Усна Чистење】 : Поправка усна, втора усна навремено и помогне за решавање на усна проблеми со кожата, да ги задржи усните сјајна и деликатна, да ги задржи усните сјајна и нежна, создава влага бариера за интензивна хидратација што трае. 【Пакетот Вклучува】 : 4 видови на усна струже достапни се различни мирис за да ги задоволат вашите различни потреби, практичен за употреба.Мала тежина и во мали димензии, лесен за складирање и за носење, совршена за домашни и патување употреба. 【Користат Секојдневно】 : Нашата усна струже, исто така, се совршен emulsifiers да нежно отстранете усна сјај или кармин на крајот на ноќта.Мала тежина и во мали димензии, лесна за носење, совршена за домашни и патување употреба.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Усна Чистење Нето Содржина : 20g / 0.7 оз x 4pcs Мирис : Ванила парчиња, цреши, јаболка, слатка бадеми Ефикасноста и карактеристики : Лесно да се примени, лесно да се измијат.Нежно чистење, се намалува усна брчки, како и ефикасно exfoliates мртвата кожа на усните.Како да го Користите : 1. Moisten усните со вода 2. Нежно се применуваат на усните, масирајте нежно со кружни движења со врвовите на вашите прсти за 30 секунди (може да се користи според состојбата на усните) 3. Користете памук влошки или хартиени крпи за да ја избрише секоја солза од преостанатите честички на усните 4. Користете lip balm или усна маска за да се задржи вашите усни сјајна и мека Пакет Листа : 1 x Усна Чистење 1 x Цреши Усна Чистење 1 x Јаболка Усна Чистење 1 x Слатка Бадеми Усна Чистење.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lip Scrub
Net Content:
20g / 0.7oz x 4pcs
Fragrance:
Vanilla pods, cherries, apples, sweet almonds
Efficacy and features:
Easy to apply, easy to rinse. Gentle cleansing, diminishes lip wrinkles, and effectively exfoliates dead skin on the lips.
How to Use:
1. Moisten the lips with water :
2. Gently apply on the lips, massage gently in circular motions with your fingertips for 30 seconds (can be used according to the condition of the lips) :
3. Use cotton pads or paper towels to wipe away the remaining particles on the lips :
4. Use lip balm or lip mask to keep your lips shiny and soft :
Package List:
1 x Lip Scrub :
1 x Cherries Lip Scrub :
1 x Apples Lip Scrub :
1 x Sweet Almonds Lip Scrub :