.

Нозете Scrubber Мртвите Кожата, Перат Шема Дизајн Површината Безбедно и Еко‑пријателски Стакло Нога Датотека Callus Смена за Отстрани Тврдоглав Мртвите Кожата и Calluses(си?

Нозете Scrubber Мртвите Кожата, Перат Шема Дизајн Површината Безбедно и Еко‑пријателски Стакло Нога Датотека Callus Смена

DEN 338.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Усвојува високо квалитетна ABS и стакло материјал, безбедно и еко‑пријателски, цврсти и издржливи.Ова нога мелница се перат, има долг работен век, и хигиенски, удобен и практичен.Појавување на чување торба е лесен за складирање и организација, лесно да се носат кога патувате.На ергономски дизајнирана рачка, го прави лесно да се одржи и да го користите, да заштедат време и напор.Шема дизајн површината, лесно може да се отстрани тврдоглав мртвите кожата и calluses, направи единствена кожата нежна.Функција : 1. Шема дизајн површината, лесно може да се отстрани тврдоглав мртвите кожата и calluses, направи единствена кожата нежна.2. Ова нога мелница се перат, има долг работен век, и хигиенски, удобен и практичен.3. На ергономски дизајнирана рачка, го прави лесно да се одржи и да го користите, да заштедат време и напор.4. Појавување на чување торба е лесен за складирање и организација, лесно да се носат кога патувате.5. Усвојува високо квалитетна ABS и стакло материјал, безбедно и еко‑пријателски, цврсти и издржливи.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Нога Callus Remover Material : ABS, Glass Size : Прибл. 9 x 8cm / 3.5 x 3.1 in Function : за Да ги отстраните мртвите кожата, calluses, cutin, сува и испукана feet Features : Обични нога мелница се користи секој 5-10 дена, и стакло мелница се користи на секои 15-30 дена.Пакет Листа : 1 x Нога Callus Remover1 x Складирање Bag Note : 1. Ве молиме овозможи мала грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Foot Callus Remover
Material:
ABS, Glass
Size:
Approx. 9 x 8cm / 3.5 x 3.1in
Function:
To remove dead skin, calluses, cutin, dry and cracked feet
Features:
Ordinary foot grinder is used every 5-10 days, and glass grinder is used every 15-30 days.
Package List:
1 x Foot Callus Remover :
1 x Storage Bag :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :