.

753 Вистински Безжична Earbuds, Безжична Bluetooth Слушалки Стерео Binaural Слушалки, Безжични LED Дисплеј Полнење Случај со Енергија Екранот за Спорт(Розева)

753 Вистински Безжична Earbuds, Безжична Bluetooth Слушалки Стерео Binaural Слушалки, Безжични LED Дисплеј Полнење Случај

DEN 378.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

Полнење на преградата со сила се прикаже веднаш може да се знае ниво на енергија, кој е лесен за употреба.Допрете дизајн bluetooth слушалки, модерен и луксузен, направи да се чувствувате повеќе посреќни.Погодни за употреба во различни сценарија, може да се користи индивидуално или во пар во исто време.Долгорочни на животниот век на батеријата, со големи капацитетот на батеријата, може да се работи за долго време.Binaural стерео слушалки, започнете да ја користите, уживаат во добар квалитет на звукот.Функција : 1. Полнење на преградата со сила се прикаже веднаш може да се знае ниво на енергија, кој е лесен за употреба. 2. Допрете дизајн bluetooth слушалки, модерен и луксузен, направи да се чувствувате повеќе посреќни. 3. Погодни за употреба во различни сценарија, може да се користи индивидуално или во пар во исто време. 4. Долгорочни на животниот век на батеријата, со големи капацитетот на батеријата, може да се работи за долго време. 5. Binaural стерео слушалки, започнете да ја користите, уживаат во добар квалитет на звукот.Спецификација : Предмет Тип : Безжична Bluetooth Слушалки Материјал : ABS Полнење на Преградата за Батеријата Капацитет : 500m Ah Слушалки Капацитетот на Батеријата : 40m Ah Батерија Тип : Литиум Електронски Батеријата Bluetooth Фреквенција : 2.4 G Пренос на Далечина : Прибл. 8m / 26.2 ft Слушалка Работно Време : 4-5 Часа, Време на Полнење на Полнење Случај : За 1 час Слушалки Време на Полнење : За 1 Час Како да го Користите : 1. Подигнете ја слушалката од полнење на преградата и автоматски да го вклучите 2. Стави на слушалка во купето, внесете го полнење на владата, и автоматски да се исклучи 3. Отворете bluetooth подесувања на мобилни телефони или други уреди, бара bluetooth и кликнете на линкот Bluetooth.Да се користи веднаш. 4. Вметнување на полнење кабел во еден крај на полнење на преградата и поврзете го другиот крај на напојување за полнење да се појави на полнење оддел 5. Допир контрола, долго притиснете 5 секунди за да го вклучите и исклучите Пакет Листата : 1 Pair x Безжична Bluetooth Слушалки 1 x Полнење Случај 1 x Полнење Кабел Имајте на ум : .

Особините

Item Type:
Wireless Bluetooth Earphones
Material:
ABS
Charging Compartment Battery Capacity:
500mAh
Headphone Battery Capacity:
40mAh
Battery Type:
Lithium Electronic Battery
Bluetooth Frequency:
2.4G
Transmission Distance:
Approx. 8m / 26.2ft
Earphone Working Time:
4-5 Hours
Charging Time of Charging Case:
About 1 hour
Headphone Charging Time:
About 1 Hour
How to Use:
1. Lift the headset from the charging compartment and automatically turn on :
2. Put the earphone into the compartment, enter the charging mode, and automatically shut down :
3. Open the bluetooth settings of the mobile phone or other devices, search for bluetooth and click on the link Bluetooth. To use immediately. :
4. Insert the charging cable into one end of the charging compartment and connect the other end to the power supply to charge the charging compartment :
5. Touch control, long press for 5 seconds to switch on and off :
Package List:
1Pair x Wireless Bluetooth Earphones :
1 x Charging Case :
1 x Charging Cable :
Note: