.

Heayzoki Вратот Фан,Преносни NoBlade Фан,Отворен Фан Силикони ABS Компактен Вратот Виси Фан за Дома Отворено Дом Спорт,Лесно да се Носат.(Бел)

Heayzoki Вратот Фан,Преносни NoBlade Фан,Отворен Фан Силикони ABS Компактен Вратот Виси Фан за Дома Отворено Дом Спорт,Лесно

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Мали и преносливо, на лесни тело носи нема притисок, кој е многу лесно да се зголеми комфорот на употреба.Longlasting на животниот век на батеријата, вграден 2400 m Ah highcapacity батеријата, може да се користи за долго време.Не-сечилото виси на вратот фан, тоа може да се избегне опасноста од коса да биде составен во фан.Highquality материјал, мека, skinfriendly силикони прашка е многу удобен за носење на врат.Лесни, преносливи и лесно да се носат, погоден за дом, ученички дом, спортски и така натаму.Функција : 1. Мали и преносливо, на лесни тело носи нема притисок, кој е многу лесно да се зголеми комфорот на употреба. 2. Longlasting на животниот век на батеријата, вграден 2400 m Ah highcapacity батеријата, може да се користи за долго време. 3. Не-сечилото виси на вратот фан, тоа може да се избегне опасноста од коса да биде составен во фан. 4. Highquality материјал, мека, skinfriendly силикони прашка е многу удобен за носење на врат. 5. Лесни, преносливи и лесно да се носат, погоден за дом, ученички дом, спортски и така натаму.Спецификација : Предмет Тип : Фан Материјал : ABS, Силикони Капацитетот на Батеријата : Литиум Полимер Батерија 2400m Ah (вградената батерија) Фан на Моќ : 5 W максимална Текст : DC5 V=1 A Како да го Користите : Притиснете го прекинувачот за употреба Пакет Листа : 1 x Фан 1 x Полнење преку USB Кабел 1 x Прирачник Забелешка : Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Item Type:
Fan
Material:
ABS, Silicone
Battery Capacity:
Polymer Lithium Battery 2400mAh (built-in battery)
Fan Power:
5W maximum
Input:
DC5V=1A
How to Use:
Press the switch to use
Package List:
1 x Fan :
1 x USB Charging Cable :
1 x Manual  :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :