.

menfad Bluetooth Слушалка, Интелигентни Намалување на Шумот Слушалки со Допир Контрола, Безжични Earbuds, Преносни Безжични Слушалки, Мали и Лесни/HiFi‑Ниво на Квалитет на Звук

menfad Bluetooth Слушалка, Интелигентни Намалување на Шумот Слушалки со Допир Контрола, Безжични Earbuds, Преносни Безжични

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Карактеристики】Bluetooth 5.0 висока‑перформанси чип, интелигентен автоматски спарување, подобрување на пренос стапка, и да се изедначи квалитетот на звукот. 【Лесен за Употреба】Поддршка една слушалка користење и двојна слушалки во исто време, стабилна сигнал, долгорочна употреба. 【Предности】Мал и лесен, во согласност со ергономски уво дизајн, ултра‑стабилна одговара, не е лесно да падне и удобен за носење. 【Одлични Перформанси】Hi Fi‑ниво на квалитет на звукот, опкружувачки звук, висока резолуција, донесе одлична музика искуство. 【Широк Компатибилност】Компатибилен со Bluetooth уреди, како телефони, компјутери, таблети, поддршка за Windows/Android/iphone оперативни системи.Спецификација : Предмет Тип : Слушалка Материјал : ABS+Алуминиумски Легури Bluetooth Верзија : V5.0+EDR Сигнал за Пренос на Далечина : 20 милиони / 65.6 стапки Bluetooth Пренос Фреквенција : 2.402-2.484 GHz за Поддршка на Договорот : Слушалки / Handsfree / A2 DP / AVRCP Време на Разговор : Околу 4 Часа на Репродукцијата на Музика Време : Околу 4 Часа Чувствителност : -42±3d B Говорник : Пречник од 6mm / 0.2 во /32Ω/Typ Полнење Интерфејс : Микро Текст Спецификации : DC 5 V-1 A Капацитетот на Батеријата : Слушалка : 50m Ah; Полнење Оддел : 500m Ah Цел : Слушање Музика, Зборува Пакет Листата : 2 x Слушалки 1 x Полнење Оддел 1 x USB-Микро Полнење Кабел 1 x Настава 8 x Earplugs Забелешка : 1. Кога пуштате музика, ве молиме да се прилагоди на музика на соодветна јачина на звук за да се избегне долго‑рок висока јачина на звук оштетување на слухот. 2. Ве молиме полнење на безбедно место, ве молиме да го исклучите во времето по целосно полнење Според прописи за безбедност за употреба на батеријата, батерија не е отстрануваат како отпад од домаќинството, што ќе предизвика за батеријата да се течење на електролити материјали. 3. Не се стави на earplugs директно во сонцето да експлодираат. 4. Обидете се да се избегне со користење на слушалката каде постојат извори на пречки, инаку тоа ќе влијае на слушалки сигнал. 5. Обидете се да се избегне со користење на слушалки во корозивни средина, така што нема да влијае на функцијата на слушалките.

Особините

Item Type:
Earphone
Material:
ABS+Aluminum Alloy
Bluetooth Version:
V5.0+EDR
Signal Transmission Distance:
20m / 65.6ft
Bluetooth Transmission Frequency:
2.402-2.484GHz
Support Agreement:
Headset / Handsfree / A2DP / AVRCP
Talk Time:
About 4 Hours
Music Playback Time:
About 4 Hours
Sensitivity:
-42±3dB
Speaker:
Diameter 6mm / 0.2in /32Ω/Typ
Charging Interface:
Micro
Input Specifications:
DC 5V-1A
Battery Capacity:
Earphone
Purpose:
Listening to Music, Talking
Package List:
2 x Headphone :
1 x Charging Compartment :
1 x USB-Micro Charging Cable :
1 x Instruction :
8 x Earplugs :
Note:
1. When playing music, please adjust the music to an appropriate volume to avoid long‑term high volume damage to hearing. :
2. Please charge in a safe place, please unplug it in time after charging fully :
According to the safety regulations for battery use, the battery is not disposed of as household waste, which will cause the battery to leak electrolyte materials. :
3. Do not put the earplugs directly in the sun to explode. :
4. Try to avoid using the headset where there are sources of interference, otherwise it will affect the headset signal. :
5. Try to avoid using the headset in a corrosive environment, so as not to affect the function of the headset. :