.

Бебе Четка За Заби Силикони Teether 360 Степени Масажа Teether, Деца Четка За Заби Храна Одделение Силиконски Младата Обука Четка За Заби/1921 Година (Боја : Светло Розова)

Бебе Четка За Заби Силикони Teether 360 Степени Масажа Teether, Деца Четка За Заби Храна Одделение Силиконски Младата Обука

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Анти - падот Дизајн : Дното вшмукување чаша дизајни, на четка за заби може да биде цврсто прикачен на десктоп, се безбедни за употреба.Безбедност Дизајн : Заштита одбивни, спречување на вашето бебе од постигнување на премногу длабоко, внимателен дизајни.Безбедност Материјал : Направен од висок квалитет на храна одделение силиконски материјал, безбедно и еко-пријателски, постабилна и издржливи.Идеален за Новороденче : Effectly чисти забите и масажа на непцата, отстранување забен камен, и да се грижи за бебето' s заби.Лесен за Користење : Лесно да се инсталира и расклопување, заменливи четка за заби главата, да ви донесе олеснување.Лесно да се чисти и disinfect 360 степени.Функција : 2. Дното вшмукување чаша дизајни, на четка за заби може да биде цврсто прикачен на десктоп, се безбедни за употреба.3. Effectly чисти забите и масажа на непцата, отстранување забен камен, и да се грижи за бебето' s заби.4. Направени на квалитетот на силиконски материјал, безбедно и еко-пријателски, постабилна и издржливи.5. Лесно да се инсталира и расклопување, заменливи четка за заби главата, да ви донесе олеснување.Спецификација : Предмет Тип : Четка за заби Факултативна Боја : Темно Розева боја, светло Зелена, Светло Розова Погоден за : Бебиња во текот на шест месеци Пакет Листата : Легален Изјави во однос на додатоци во исхраната не се проценети од страна на FDA и не е наменет да дијагностицира, третира, лечи или спречување на било која болест или здравствената состојба.

Особините

Item Type:
Toothbrush
Optional Color:
Dark Pink, Light Green, Light Pink
Suitable for:
Babies over six months Package List
Statements regarding dietary supplements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease or health condition. :