.

JZENZERO Волна Duster со Woodern Рачка,Пердув Duster Ролетни Почиста Lambswool Прашина со Флексибилна Глава Мулти-цел Cleaning Tool Погоден за Мебел Дома Канцеларија Автомобил Пропустлив?

JZENZERO Волна Duster со Woodern Рачка,Пердув Duster Ролетни Почиста Lambswool Прашина со Флексибилна Глава Мулти-цел Cleaning

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. Ергономски Дизајн : На рачно изработени duster изгледа многу модерен и убави; тоа е лесен и едноставен за употреба, трајни, силна, и contoured за удобен зафат, па зглобовите и рацете не?т се уморни. 2. Мека Волна : Нашата duster е направен од висок квалитет на волна, која е безбедна и издржливи,густи и газирани, обезбедување на ефикасна прашина покриеност без гребење мебел!. 3. Виси Дупка : дршката дизајниран со виси дупка, лесно за чување на duster и висат на ѕидот,погодно за складирање,може да се преземат за да се исчисти собата во секое време. 4. Мртов Агол Чистење : Мебел за Чистење Duster е лесно да се чисти тавани ,таванот фанови, светилки, полици за книги, насекаде тесен или места тешко да се постигне. 5.100% Гаранција за Квалитет : Ако имате било какви прашања или unsatisfaction за производот,ние ќе го реши вашиот проблем во прв пат. 1. На duster може да се чисти вашиот книги, тастатура и некои мали предмети,тоа е многу корисна и практична cleaning tool.2. На рачно изработени duster изгледа многу модерен и убави; тоа е лесен и едноставен за употреба, трајни, силна, и contoured за удобен зафат, па зглобовите и рацете не?т се уморни.3. Нашите duster е направен од висок квалитет на волна, која е безбедна и издржливи,густи и газирани, обезбедување на ефикасна прашина покриеност без гребење мебел!4. Дршката дизајниран со виси дупка, лесно за чување на duster и висат на ѕидот,погодно за складирање,може да се преземат за да се исчисти собата во секое време.5. Мебел Чистење Duster е лесно да се чисти тавани ,таванот фанови, светилки, полици за книги, насекаде тесен или места тешко да се постигне.Напомена : 1.Вистинската боја може да биде малку поинаков од сликата, поради различни следи и светлина effect2.Ве молиме овозможи 1-3cm отстапување се должи на рачно мерење Опис : Материјал : Волна+Bamboo Size : 30*18cm1 X Волна Duster.

Особините