.

Duster, од Нерѓосувачки Челик се Справи со Телескопски Дизајн Прашина Четка Перат Прашина Смена Трајни Лесни Микрофибер Главата за Чистење Тавански Вентилатор

Duster, од Нерѓосувачки Челик се Справи со Телескопски Дизајн Прашина Четка Перат Прашина Смена Трајни Лесни Микрофибер

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Стигнале дизајн, максималната должина е 72 CM, лесен за чистење на тешко да се постигне места.Дршката и четка глава се монтажни, издржливи, и може да се мијат со топла вода и се користи.На жанила микрофибер главата е мека и има супер адсорпција функција, која може да го апсорбира прашина добро.Погоден за чистење на пукнатини, ѕид, фанови, тавани, ролетни, таванот фанови, полици за книги, lampshades, фото рамки, апарати за домаќинство или со автомобил.Нерѓосувачки челик се справи, силни и издржливи, ергономски, која може да ви обезбеди со соодветна контрола.Функција : 1. Нерѓосувачки челик се справи, силни и издржливи, ергономски, која може да ви обезбеди со соодветна контрола.2. На жанила микрофибер главата е мека и има супер адсорпција функција, која може да го апсорбира прашина добро.3. Стигнале дизајн, максималната должина е 72 CM, лесен за чистење на тешко да се постигне места.4. Дршката и четка глава се монтажни, издржливи, и може да се мијат со топла вода и се користи.5. Погоден за чистење на пукнатини, ѕид, фанови, тавани, ролетни, таванот фанови, полици за книги, lampshades, фото рамки, апарати за домаќинство или со автомобил.Спецификација : Предмет Тип : Duster Material : Жанила + Нерѓосувачки Steel Color : Orange Weight : Прибл. 70g / 2.5 oz Contract Должина : Околу. 26cm / 10.2 in Expanded Должина : Околу. 72cm / 28.3 во Пакет Листа : 1 x Duster Note : 1. Ве молиме овозможи 0-1 носители на инчен грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Item Type:
Duster
Material:
Chenille + Stainless Steel
Color:
Orange
Weight:
Approx. 70g / 2.5oz
Contract Length:
Approx. 26cm / 10.2in
Expanded Length:
Approx. 72cm / 28.3in
Package List:
1 x Duster :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :