.

Maylai Стол Нога Маски за Заштита на Подови,16 Компјутери Задебелена Силикони Чувствува Мебел Влошки за Тврдо дрво Подови,Слободно Движење Табела Нога Заштитник Капи ?

Maylai Стол Нога Маски за Заштита на Подови,16 Компјутери Задебелена Силикони Чувствува Мебел Влошки за Тврдо дрво Подови,Слободно

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Заеднички Големина】—Нашите стол нозе нога маски се погодни за нога големина : Круг нога дијаметар на 1-3/16"-1-12/16"(30-45mm),Плоштад должини на 15/16" - 1-6/16"(24-35mm).Се прилагодат на различни форми.Совети : ве Молиме мерка на големината на вашиот стол нозе пред да го купат. 【Лесен и Лесно да се Инсталира】—Нашите стол нога чаши се мебел влошки во комбинација со силиконски чаши.Не лепливоста, само да се стави на и употреба, без алатки, не треба да се исчисти стол нозе.Лесно може да се движат на мебел без да се прави бучава, обезбедувајќи одлична контрола. 【Нова Надградба】—Пакет се вклучени 16 PCS.Специјално дизајнирани чувствува мебел влошки се опремени со чувствува влошки,и ние се комбинираат чувствува и силикони во една неделива парче за да се осигура дека на дното чувствува никогаш нема да падне!. 【Еко Пријателски.Плоштад копани, вие само треба да се измери страна должина на стол нозе;.Правоаголни нозе, мерка две страни на долгиот и тесен на стол нозе, периметар = ( должина + тесен ) * 2;.Неправилни нозе, ставете мека јаже околу стол нозе, снимање и мерење на должината на мека јаже.

Особините