.

Tik Tok Heatless Коса Curler, Heatless Виткање Род Headband, Без Топлински & Нула Оштетување, Губење на Curlers за Вашиот Онанирачки Кадрици, Виткање Headband за Жена и Девојки со Долга Коса (Р?

Tik Tok Heatless Коса Curler, Heatless Виткање Род Headband, Без Топлински & Нула Оштетување, Губење на Curlers за Вашиот

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Надгради Гума Род】Виткање headband со надградена внатрешна гума род материјал карактеристики на повеќе флексибилни и не-deformable, ќе needn грижете се за набори и деформација проблеми по повеќе повторна употреба или спијат во нив, кожата-пријателски материјал карактеристики мазна и confortable, и помогнат на вашата коса за слободни од tangles и подели завршува. 【Heatless & Нула Штета】Оваа heatless коса curler ви донесе нежен начин на виткање на косата, можете да DIY гајба природен и здрав кадрава коса секој ден, најдобро од сè, тоа носи НУЛА штета на вашата коса во споредба со виткање железо. 【Тоа како Да го Користите】се Стави на heatless виткање род headband на главата и клип на врвот, а потоа плетенка сува или малку влажна коса околу виткање род, и да ја поправите на прачка со scrunchy на дното, ако е можно, ве молиме да испрскате со малку вода за подобро виткање ефект, конечно, ќе имаат убави кадрици во следното утро. 【Погодно】Без топлински виткање headband е навистина лесен за употреба дома, и погодни да се носат надвор, особено ќе може да спие во тоа преку ноќ, Ова им овозможи на heatless кадрици headband да ви помогне да заштедите на тесни утро време. 【Подарок】Heatless curler се применуваат за тинејџери и жени кои се средно долги или долга коса, Тоа е елегантен и убав, неактивен подарок за вашето семејство, пријатели и колега.

Особините