.

Електрични Коса со Ролери, Практични Коса со Ролери, Интелигентни Греење Преносни за Виткање на Косата Жените Девојка Виткање Удира(Праска во прав)

Електрични Коса со Ролери, Практични Коса со Ролери, Интелигентни Греење Преносни за Виткање на Косата Жените Девојка Виткање

DEN 330.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

Интелигентни греење дизајн, безбеден и не предизвикува оштетување на косата, моќ за повеќе од 5 минути за да се одржи безбеден температура.Се направи тоа брзо и лесно да се создаде корејски воздух удира и внатрешниот токи коса стил.Овој производ е мал во големина, не го окупира просторот, и е лесен за складирање и за носење.Тоа може да се користи за удира, коренот на косата, косата опашки, слободно да се создаде идеална форма.Работата е едноставна, и воздухот bang може да се заврши во една минута.Функција : 1. Работата е едноставна, и воздухот bang може да се заврши во една минута.2. Тоа може да се користи за удира, коренот на косата, косата опашки, слободно да се создаде идеална форма.3. Се направи тоа брзо и лесно да се создаде корејски воздух удира и внатрешниот токи коса стил.4. Интелигентни греење дизајн, безбеден и не предизвикува оштетување на косата, моќ за повеќе од 5 минути за да се одржи безбеден температура.5. Овој производ е мал во големина, не го окупира просторот, и е лесен за складирање и за носење.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : производство на Електрична Коса Roller Power : 5 WInstructions : Приклучете USB кабелот за напојување во компјутер или мобилен моќ банка, се набљудуваат промените на led светло, боја се врти во сина, и жица може да се користи.Земете соодветен износ на коса и се користи коса curler да се тркалаат од крајот на косата на вашата омилена висина, околу 3 минути , А потоа се повлече за коса curler, можете да креирате корејски стил воздух удира.Индивидуални губење на квалитетот варира, и виткање ефект е различен Пакет Листа : 1 x Hair Ролери 1 x USB Кабел.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electric Hair Roller
Power:
5W
Instructions:
Plug the USB power cord into the computer or mobile power bank, observe the change of the led light, the color turns to blue, and the wire can be used. Take an appropriate amount of hair and use a hair curler to roll up from the end of the hair to your favorite height, about 3 minutes , And then take out the hair curler, you can create Korean style air bangs. Individual hair quality varies, and the curling effect is different :
Package List:
1 xHair Roller   1 x USB Cable :