.

WEBANG 60 Инчи Правоаголна Линеарна Туш Подот на Мозоци со Додатоци,Quadrato Шема Решетки се Отстранува и Храна-Одделение SUS 304 од не ' Рѓосувачки Челик,Жиг&CUPC Уверение,Мат Ц?

WEBANG 60 Инчи Правоаголна Линеарна Туш Подот на Мозоци со Додатоци,Quadrato Шема Решетки се Отстранува и Храна-Одделение

DEN 5279.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

водовод конекција.Пакет не е вклучена ленти мембрана и отпад цевка.PACKAGE1 x Линеарна Мозоци Мат black1 x Навој Adapter1 x Гума Coupler1 x Коса Strainer1 x Кревање Hook2 x Израмнување Feet1 x Инсталирате Instruction MULTI USAGEResidential : Купатило, Кујна, Балкони, Базен, Гаража, Подрум, Toilet Hospitality : Хотели, Clubhouses, спортски сали, Бањи, Resorts Healthcare Објекти : Болници, Виш Живеење / Пензионирање Communities Others : приоди за автомобили, Комерцијални Кујни, Бура Дренажа, Универзитети, Канцелариски Згради, Industrial WARM TIP1.За пребарување "како да го инсталирате Лагер туш мозоци"на Youtube може да добие повеќе инсталирате детали.Тешки челик покрие нудат добра запечатување способност. 36 L/min Висок Проток Способност.Гума спојка се спречи истекување вода на заедничката помеѓу основа прирабница и отпад цевка. 【Супериорен Дренажа Профил】- Enhanced патека за да им помогне на проток на вода за туширање се исцеди штекер, ја подобрува проток на вода брзина, го намалува некои непријатен мирис, како и ефикасно ги решава проблемот на вода во акумулацијата во бања и базен.Проверете на сликата погоре за да дознаете инсталирате чекор за секој дел или се однесуваат на инструкции. Ќе љубов оваа туш мозоци. 【Лесно Прилагодување & Инсталација】- туш мозоци имаат две израмнување на нозете, може да се прилагоди на висината како што треба.Основата е професионално електрополирани да се направи производ да изгледа повеќе луксузен, и заверена од страна на CUPC. 【Отстранлив Исцедете ги Покрие】- На quadrato шема големи линеарни исцедете ги покрие може да бидат отстранети од нерѓосувачки челик кревање копче лесно, многу погодно за редовно чистење.НЕМА ЦЕНТАР мозоци база не се вклучени, може да се купи одделно : B07 VK5 NLY7.【Линеарна Туш Мозоци Големина & Материјал】- 60" должина, 2.Прилагодливи хоризонтална нозе ви помогне да инсталирате потрошувачка канал да се задржи на тоа ниво.База на страната поврзува да се исцеди цевка, која одговара на стандард U. 【Туш Мозоци Дизајн】- 60-инчен линеарна исцедете ги покрие со quadrato шема покрие дизајн, поефикасен проток на вода.

Особините