.

Силиконски Мозоци Заштитник 4 Парчиња Плоштадот Исцедете ги Покрие Вшмукување Чаши Силикони Мозоци Цедилка за Када Бања, Кујна Бања Слив Потоне(Сива боја Бела)

Силиконски Мозоци Заштитник 4 Парчиња Плоштадот Исцедете ги Покрие Вшмукување Чаши Силикони Мозоци Цедилка за Када Бања,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

★МАТЕРИЈАЛ : Силикон мозоци заштитник е направен од термопластични гума TPR материјал, мека, светлина, високо еластична и не е лесно да се оштетат. ★ГОЛЕМИНА:Силикони мозоци цедилка големина е 14*14 см (5.51 во). ★МОЌЕН АДСОРПЦИЈА : Плоштадот исцедете ги покрие четири уникатни вшмукување чаши на задната страна на TPR силикони приклучок, кој може да ви обезбеди со моќен и безбеден избор. ★ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ : Силикони мозоци цедилка за туширање лесно да се чисти и суви, што ќе ви овозможи да се отстрани и да ги инсталирате брзо.Туш мозоци заштита плоштади се ефективен филтер за остатоци решенија за чист дом. ★ПОВЕЌЕ НАМЕНА : Силикони мозоци заштитник може да се примени во бања канализација, бањи, тоне, кујни, туш кабини, bidets, тоне, перење соби, измијте басени, ефикасна анти-затнување shield овозможува на течноста тече беспрекорно во исцедете додека блокови.Спецификација: Материјал:Термопластични Гума TPR Големина:14*14 см (5.51 во) Боја:Бела и Сива Пакет: 2* Сива Силикони Мозоци Заштитник 2* Бела Силикони Мозоци Заштитник Функција: ●Лесно да се инсталира и чиста. ●Меки, лесни и не е лесно да се деформирани. ●Центар-покрена Дизајн : Центар-покрена дизајн ефикасно блокови коса и други остатоци, истовремено овозможувајќи вода за да се исцеди брзо. ●Единствени Вшмукување Чаша Структура : На силиконски мозоци заштитник има 4 силна адсорпција вшмукување чаша на дното да се одржи на косата се фати во место, не е лесно да се премине.Како да се Користи: Само snap на силиконски мозоци заштитник во бања туш мозоци и притиснете надолу на вшмукување чаша за да се обезбеди тоа.

Особините