.

Греење Постави долна облека за Мажи, Стан USB Електрични Перат Smart Контрола на Температурата Пријатна Костум за Мотор Скијање

Греење Постави долна облека за Мажи, Стан USB Електрични Перат Smart Контрола на Температурата Пријатна Костум за Мотор

DEN 2831.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

100% Памук.Други затворање.Рака Мие Само.ВИСОК КВАЛИТЕТ на ТКАЕНИНИ Изработени од памук, Преклопени над ткаенината и цврсто stitched.ултра-удобно и мека, да ви даде стилски и безвременски искуство.(Машина за миење/рака мие и двете).МОРА да се ИМА ВО ЗИМА - Греење долна облека, помага да се подобри циркулацијата на крвта, го подобруваат метаболизмот, која е многу погодна за луѓе кои се плашат на ладно, артритис, лошата циркулацијата на крвта.ГРЕЈНИ ЗОНИ - Загреана underwears со 8 греење влошки ќе топло ви низ основни делови на телото(Грбот/половината/коленото/дошу), греење, опсег од 40℃-65℃, генерираат во согласност топлина за основни делови од телото, помага за одржување на телесна топлина.NOTS - електрични загрева јакна не доаѓа со сила на банката или на батеријата, но само се вклучени USB приклучок и може да се користи со повеќето моќ банки на пазарот.(Без моќ банка).СО ТОПЛИНА ДА се НАПРАВИ НЕШТО - најдобро решение за различни активности на отворено, како скијање, риболов, џогирање, Лов, велосипедизам, пешачење мотоцикли, Трчање, снег отстранување, итн.Алал да му е на изнаоѓање на висок квалитет и разумни цени Загрева clother.Карактеристики : 1. Може да се промовира метаболизмот, да се стимулира циркулацијата на крвта,ублажување на болката во мускулите.2. Машина перат и рака мие.3. Користење на карбонски влакна предиво.4.Брзо топлина, ги отфрли ладно и да ви се загрее.5.3 чекор за контрола на температурата, интелигентни греење.Спецификација : Материјал : cotton Fever област : Врати/половината/коленото/лактот(8 зони)Температура опсег : 40℃-65℃Моќност интерфејс : USB Interface Power : 5 V 2 A/2.1 ARating Напон : 5.0 VSuitable сезона : есен и winter Suitable scence : риболов,скијање,hikking,кампување,итн.Пакувањето се вклучени : 1 x Греење Топлинска долна облека Блузи(Не се вклучени Моќ Банки)Белешки за перење : 1. Извади моќ банка, додадете неутрален детергент и измијте го со рака.Не бришење или победи силно.После миење, потребно е да се вентилација и се исуши природно и тоа е погодно да се носат.2. Тоа не е применлив за долго време, ве молиме да не се поврзете на моќ банка.3. Не користите висока температура на водата или силна киселина детергенти.Совети : не користете го ова со пејсмејкери, бремени жени, мали деца и оние кои senselessly да се загрее.

Особините

Material:
cotton
Fever area:
Back/waist/knee/elbow(8 zones)
Temperature range:
40℃-65℃
Power interface:
USB Interface
Power:
5V 2A/2.1A
Rating Voltage:
5.0V
Suitable season:
autumn and winter
Suitable scence:
fishing,skiing,hikking,camping,etc.
Packaging included:
1 x Heating Thermal Underwear Tops(Not included Power Banks) :
Notes for washing:
1. Take out the power bank, add neutral detergent and wash by hand. Do not rub or beat strongly. After washing, it is required to ventilate and dry naturally and it is convenient to wear. :
2. It is not applicable for a long time, please do not connect to the power bank. :
3. Do not use high temperature water or strong acid detergents. :
Do not use this with pacemakers, pregnant women, young children and those who insensitive to heat. :