.

HOMPRES Smart Брзо Греење Подлога за Вратот и Рамото - 5 Топлина Settings Прилагодливи Вратот Назад на Температура Подлога, Преносни Електрични Топлина подлога за Болка, Изме?

HOMPRES Smart Брзо Греење Подлога за Вратот и Рамото - 5 Топлина Settings Прилагодливи Вратот Назад на Температура Подлога,

DEN 995.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Конечно, да се стави на грб или ќебе за да се задржи на температурата. ·18 V Низок Работен Напон : 18 V36 W адаптер во согласност со низок напон директивата. 【ЕДНО притиснување на КОПЧЕТО за КОНТРОЛА на & НАСОЧЕНИ ТОПЛИНА】 : Надградба на верзија на еден-копче за контрола, само притиснете го за да избере најдобра температура за вас од низок до висок топлина settings.Или сува, влажна модели за оптимално смирување и опуштање. 【ВАШИОТ ПАМЕТЕН БРЗО ГРЕЕЊЕ ПОДЛОГА】 : Ова рамо греење влошки е совршен за грбот, вратот, рамената, исклучително удобно. ·3 Прилагодливи Големини : Contoured топлина заврши и 3 snap сврзувачки елементи затворање обезбедат персонализирани се вклопуваат и удобност.Забелешка : Со цел да се добие подобра греење љубов, ве молиме да се носат парче на облека внатре, а потоа го стави на греење ќебе. ·120mins Авто-Исклучување : Автоматски исклучи-тајмер за секоја греење ниво.Ќе љубов оваа електрични подлога!. ·5 Топлина Прилагодувања : 5 температура од 113℉ да 167℉. ·5 години Услуга : ве Молиме слободно да ни кажете ако има било какви проблеми со квалитетот.【ПРОДОРЕН ТОПЛИНА ТЕРАПИЈА】 : Hompres греење подлога за рамо усвојат глобалниот ЕДИНСТВЕНА патентирана технологија - ЈАГЛЕРОД NANOTUBE греење технологија, може да се ослободува топлина и нека се навлезат вашите мускули за неколку секунди и го забрза процесот на исцелување.Направен од супер мек фланелен боксери нуди максимална удобност за секојдневна употреба.Без разлика дали сте страдаат од болка во мускулите, грчеви, пост-хирургија, и непријатност, или било која друга форма на болка во мускулите, вашиот Hompres Греење Подлога е тука да го спаси денот.Вашиот загрева подлога за назад се релаксираат е тука да го спаси денот!Ние нудиме 5-години од гарантна услуга, ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате доколку има било какви проблеми со квалитетот.Малку пондерирана рабови и екстра високи јака обезбедува сит се вклопуваат околу вратот.

Особините