.

Безжична Earbuds,Точно Безжична Earbuds Bluetooth Слушалки,Дигитален LED Дисплеј на Допир за Контрола на Стерео Слушалки,InEar Слушалка со Безжично Полнење Случај(Црна)

Безжична Earbuds,Точно Безжична Earbuds Bluetooth Слушалки,Дигитален LED Дисплеј на Допир за Контрола на Стерео Слушалки,InEar

DEN 390.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Удобно да се Носат】нема потреба да го притиснете, нема копче за контрола да се донесе непријатно притисок во ушите, кои можат да ослободат повеќе притисок во ушите. 【Bluetooth 5.1】Надградба Bluetooth 5.1 чип, побрза конекција, пониска потрошувачка на енергија. 【Телефони Ставање Начини 】Тоа може да се користи како мобилен телефон стојат за слободни раце, што го прави полесно да се види во живо емисии и филмови.Подржува два начини на поставување на мобилни телефони хоризонтално и вертикално. 【2 Одделни Слушалки】Може да се користи по желба, две слушалки може да бидат поврзани на истата телефонот во исто време, исто така, може да се користи со една слушалка врска, што е еднакво на две одделни слушалки. 【Ергономски Дизајн】Ергономски дизајниран, компактен и лесен, поудобно да одговара на ушниот канал.Секојдневно водоотпорен, sweatproof и dustproof.Поддршка отворено спорт облачно и дождливо дена.Функција : 1. Нема потреба да го притиснете, нема копче за контрола да се донесе непријатно притисок во ушите, кои можат да ослободат повеќе притисок во ушите. 2. Надградба на Bluetooth 5.1 чип, побрза конекција, пониска потрошувачка на енергија. 3. Тоа може да се користи како мобилен телефон стојат за слободни раце, што го прави полесно да се види во живо емисии и филмови.Подржува два начини на поставување на мобилни телефони хоризонтално и вертикално. 4. Може да се користи по желба, две слушалки може да бидат поврзани на истата телефонот во исто време, исто така, може да се користи со една слушалка врска, што е еднакво на две одделни слушалки. 5. Ергономски дизајниран, компактен и лесен, поудобно да одговара на ушниот канал.Секојдневно водоотпорен, sweatproof и dustproof.Поддршка отворено спорт облачно и дождливо дена.Спецификација : Предмет Тип : Bluetooth Слушалка Материјал : АБС Боја : Како на Слики Прикажани Тежина : Околу. 108g/3.8 оз Bluetooth 5.1 Работа на Далечина : 10m/32.8 ft Време на Полнење : За 1-2h Време на Разговор : Околу 4h Фреквенција : 50-8 Khz Рог Големина : 8mm/0.3 во Слушалка Батерија : 50 m Ah Полнење Кутија Батерија : 1200 m Ah, Литиум Батерија Чувствителност : 95 ± 3d B Текст на струјата : 5 V 1А Излез Тековната : 5 V 1А Отпорност : 32 Ω Пакет Листа : 1 x Прирачник 2 x Слушалка 1 x Полнење Кабел 4 x Уво Капа 1 x Полнење Кутија.

Особините

Item Type:
Bluetooth Earphone
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 108g/3.8oz
Bluetooth 5.1 :
Working Distance:
10m/32.8ft
Charging Time:
About 1-2h
Talk Time:
About 4h
Frequency:
50-8 Khz
Horn Size:
8mm/0.3in
Earphone Battery:
50 mAh
Charging Box Battery:
1200 mAh, Lithium Battery
Sensitivity:
95 ± 3dB
Input Current:
 5V 1A
Output Current:
 5V 1A
Impedance:
32 Ω
Package List:
1 x Manual 2 x Earphone :
1 x Charging Cable :
4 x Ear Cap :
1 x Charging Box :