.

MiMcCoy Висок Притисок 8 Инчен Филтрирани Фиксна Дожд Туш Главата со Филтри за Брзо Чистење на Хард Вода Омекнувач Никогаш не излегуваат во јавноста да Уживаат врнежи ?

MiMcCoy Висок Притисок 8 Инчен Филтрирани Фиксна Дожд Туш Главата со Филтри за Брзо Чистење на Хард Вода Омекнувач Никогаш

DEN 599.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

ПЛАСТИКА.Увезени. 8 ИНЧЕН ТУШ ГЛАВАТА со Филтри : Тест Секој Предмети во Висок Притисок,ВОДА НИКОГАШ не излегуваат во јавноста.Висок Квалитет на ABS Пластика,Светла Хром,Месинг Прилагодливи Топката се Поврзете.Прочистување на Вода : Туш Филтер Содржат ПП ФИЛТЕР,KDF,Активиран Јаглерод,Монистра,Тој Ефикасно да се Отстранат Нечистотиите,Тешки Метали,Чистење на Хард Вода за Добро и Омекнувач.Повеќе да се Заштити Кожата,Косата,и Така Натаму.Околу 3-6 Месец,Од Прозорецот на Страна,Јасно се Знае Кога Тоа Може да Биде Заменет.Висок Притисок : Филтрирани Туш Главата Зголемување на Вода Притисок, Низок Проток,Се Врнежи Релаксирачки Туш Искуство.Tinny Млазницата Спреј,Па Така Заштедите Вода.Лесен за Инсталација : Туш Филтер и Туш Главата Комбо е Лесно да се Инсталира од Настава.и Нема Алатка е Потребно,Заврши во Неколку Минути.Филтерот исто Така Лесно да се Замени,и Лесно да се Купат во Нашата.Топло Потсетување : ве Молиме не Заборавајте да се Стави на Миење и Употреба на Тефлон Лента во Кутија за Секој Заеднички,и ве Молам Дозволете Вода поминува Низ Филтер за 5-10 Минути Пред да го Користите. 1.ВИСОК ПРИТИСОК СО 8 ИНЧЕН ГОЛЕМИНА,ВРНЕЖИ ФУНКЦИЈА. 2.ТУШ ФИЛТЕР ЗА БРЗО ЧИСТЕЊЕ НА ТВРДА ВОДА. 3.ТЕСТ СЕКОЈ МОДЕЛ,НЕМА ВОДА, ПРОТЕКУВАЊЕ.ОНА ШТО Е ВО КУТИЈАТА : 1 .6 INCH ДОЖД ТУШ ГЛАВАТА.2,ТУШ ФИЛТЕР.3 ЛЕНТА.топло потсетување : ве молиме не заборавајте да се стави на миење и употреба на тефлон лента во кутија за секој заеднички,и ве Молам дозволете вода поминува низ филтер за 5-10 минути пред да го користите.

Особините