.

Приватност Покритие за PS5 Камера, Приватноста Shield Заштитна Поклопец на Леќите за PS5 HD Camera (Камера НЕ се Вклучени)

Приватност Покритие за PS5 Камера, Приватноста Shield Заштитна Поклопец на Леќите за PS5 HD Camera (Камера НЕ се Вклучени)

DEN 191.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Специјално Дизајниран за PS5 HD Камери : поклопецот штитови е специјално дизајниран за PS5 камерата леќи, лесен за употреба и чистење (Камера НЕ се Вклучени).Да ја заштитите Вашата Приватност : privacy protection поклопецот на за PS5 HD камера може професионално да се заштити вашиот онлајн приватност и да ги заштитите хакери од мониторинг вашиот приватен живот.Заштитете го Вашиот Леќи на Камерата : приватноста поклопецот на за PS5 HD камера е дизајниран со сунѓер подлога за заштита на леќите од гребнатини, прашина, чад и ултравиолетови зраци.Лесен за Користење : Само флип на за PS5 камера приватност капак нагоре и надолу за да го блокира леќи на камерата.На 180 степени агол дизајн ќе не блокира камерата во било каков начин, ниту пак ќе влијае на нормална употреба на за PS5 камера.Високо Квалитетен Материјал : елегантен дизајн за PS5 камера заштита маска е направена од премиум АБС материјал, издржлив и лесен.Како да го инсталирате : 1. Чистење на површината на камерата и нека се исуши. 2. Излупете исклучување на задните налепница, тогаш цел леќите на камерата и камерата заштитна маска е во прилог на леќа. 3. Притиснете го цврсто во правилна позиција и држете го околу 10 минути, ова помага да се направи леплив повеќе издржливи.Пакување Листа : 1 x за Заштита на Приватноста на Маска за PS5 Камера(Нема Камера Вклучени).

Особините