.

Ноктите Clipper, Професионални Cuticle Nipper Ingrown Ноктот Clipper Нерѓосувачки Челик Помине Nipper Ноктот Ноктот Clipper(#01)

Ноктите Clipper, Професионални Cuticle Nipper Ingrown Ноктот Clipper Нерѓосувачки Челик Помине Nipper Ноктот Ноктот Clipper(01)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

ПРЕНОСНИ : Ноктите nipper се справи со се вклопува удобно во рака и нуди оптимална, не се лизга зафат.Cuticle nipper лесно да се носат, може да се земе тоа насекаде, погоден за туристички или деловни патувања.Тоа е подобро за лична хигиена.ЕРГОНОМСКИ ДИЗАЈН : Дизајниран со принципот на ергономски, лево и десно раце лесно може да се сече ноктите.Мазна, удобно користење со заоблени рачки за поголема точност, комфор и безбедно за вас, нема да му наштети на вашата кожа.ШИРОКО се КОРИСТИ : Ingrown ноктот clipper кисна вашиот маникир и педикир со гламур.Погодни за употреба со ноктите или ноктите.Ноктот машина е одлична за маникир и педикир користи.Идеален за употреба дома, Бањи и Салони.ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОМИНЕ ГРИЖА АЛАТКИ : На clippers може да мазно и лесно да се клип груб, дебел и тврд ноктите или ноктите, дека е тешко да се кастри.Дизајниран за густа и кршливи ноктите предизвикани од paronychia, оштетување и стареење и др.ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : push назад cuticle и трим мртвите кожата и hangnail, кој е лесен за користење.Моќна контрола, компактен и лесен.Едноставно ги clippers со алкохол по употребата, нека се исуши и продавница за nexts употреба.Функција : 1. Имитација орел клун дизајн, лесно да се скрати ноктите каналите, одлична алатка за средување на ingrown ноктите. 2. ABS смола се справи со не се лизга на зафат удобно да се одржи и да работат. 3. Направени од високо квалитетни нерѓосувачки челик материјал, доволно силна, нуди долг животен век.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Ноктите Clipper Материјал : ABS, од не ' Рѓосувачки Челик Факултативна Color : #01 Black, #02 Црвен Пакет Листа : 1 x Помине Clipper.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Clipper
Material:
ABS, Stainless Steel
Optional Color:
#01 Black, #02 Red
Package List:
1 x Nail Clipper :