.

Хардвер Ноктите Cuticle Clipper, Педикир Тример Cuticle Nippers, Педикир Маникир Алатка Нерѓосувачки Мртвата Кожа Отстранување Nipper за Ноктите на Нозете(S1 розово злато)

Хардвер Ноктите Cuticle Clipper, Педикир Тример Cuticle Nippers, Педикир Маникир Алатка Нерѓосувачки Мртвата Кожа Отстранување

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Рачката е дизајнирана со анти‑пропадна каналите, што се согласува да ергономски механика.Погоден за здрави нокти, onychomycosis, вградени ноктите и тешко ноктите.Оваа ноктот clippers се направени од високо квалитетен нерѓосувачки челик за да нема рѓа и издржливост.Вграден‑во пролет, го прави полесно и издржлив и лесен за ракување.Криви се и на работ на орел клун овозможува подлабоко средување на ноктите кука.Функција : 1. Криви се и на работ на орел клун овозможува подлабоко средување на ноктите кука.2. Рачката е дизајнирана со анти‑пропадна каналите, што се согласува да ергономски механика.3. Погоден за здрави нокти, onychomycosis, вградени ноктите и тешко ноктите.4. Вграден‑во пролет, го прави полесно и издржлив и лесен за ракување.5. Оваа ноктот clippers се направени од високо квалитетен нерѓосувачки челик за да нема рѓа и издржливост.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Ноктот Clipper Optional Боја : Црвена, Црна, се Зголеми Gold Material : ABS, од не ' Рѓосувачки Steel Size : Прибл. 12 x 6.7 cm/4.72 x 2.63 во Пакет Листа : 1 x Toenail Clipper.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Toenail ClipperOptional Color
Material:
ABS, Stainless Steel
Size:
Approx. 12 x 6.7cm/4.72 x 2.63in
Package List:
1 xToenail Clipper :