.

Керамички Condiment Тегла Сет од 3 Зачин Садовите за Складирање со Керамички Фах, Служат Лажица и Капак, Condiment Леќата Тенџере Сад за Дом и Кујна 300ml (Зелен)

Керамички Condiment Тегла Сет од 3 Зачин Садовите за Складирање со Керамички Фах, Служат Лажица и Капак, Condiment Леќата

DEN 599.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Безбедно да се Користи】Порцелански condiment тегла Собата е направен од храна-безбедно керамика, природните еколошки материјал, лесно да се чисти.Керамика Леќата Тенџере Сет од 3 е погодна за чување на вашите омилени сол, коцки шеќер, прав creamer, stevia совршено сува, совршен за кујна употреба. 【Капацитет & Големина】300 ML (10 МЛ).Секоја тегла со капак - 4.3" (H) x 3.2" (W).Голема големина за да се задржи доволно само на шалтер без да се води до многу простор за Повеќе детали мерка на податоци што може да се ПРОВЕРИ СЛИКИ. 【Елегантен Дизајн】Со отстранлив керамика капаци и нерѓосувачки челик лажици за да се спречи од вода и прашина.Тоа може да се мијат во машина за миење садови.Се обезбеди здравје и безбедност на исхраната на семејството. 【Идеален Подарок】гламурозна порцелански ќе се надополнуваат на било дома декор.Тоа е совршен housewarming/ Денот на Вљубените подарок за себе или за вашите мила сопруга, за семејството, пријателите, колегите, соученик.Оваа комбинација ќе одговара на било какви оркестарот. 【Услуги на клиентите】Ако не сте целосно задоволни со вашиот начин на купувачите, не двоумете се да ни испратите e-mail.Ние ќе се потрудиме да се добие тоа право за вас како е можно поскоро.Керамика Леќата тенџере Сет од 3 со Капаци, од не ' Рѓосувачки Челик Служат Лажица, Керамика Послужавник,Кујнски алатки Керамика Condiment Jar Description : Материјал : Керамички Боја : Зелена/Розова/Блу/Бела/Жолта Стил : Кинески стил, Гроздобер, Традиционалните Широк спектар на употреба : Шеќер, Сол, Грав, Канабис, Condiment Складирање Тегла, Свеќа Тегла за Кујна.Големина : Сите : 32.7*10*3cm Еден Condiment Тегла Големина : 3"L*3"W*4.3"H Капацитет : 300ml Package вклучува : Керамички Тегла * 3 Керамички Капак * 3 Нерѓосувачки челик Лажица * 3 Керамички Фах * 1 Note : 1. Ве молиме овозможи 1-3 CM големина разлика и малку боја разлика. 2. Ако имате било каков проблем со нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.

Особините