.

WXLBHD Порцелански Condiment Тегла Зачин Сад со Капаци, Лажици & Служат Фах Керамички ,Condiment Тегла за Шеќер, што Служи, Чај, Кафе, Зачини, Сол за во Кујна Шкафот Dinning Складира?

WXLBHD Порцелански Condiment Тегла Зачин Сад со Капаци, Лажици & Служат Фах Керамички ,Condiment Тегла за Шеќер, што Служи,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. На леќата сет вклучува Леќата резервоарот*3, лажица*3,резервоар за Нафта*1, полица*1,и спакувани во запечатени картон. 2. шеќер во сад е направен од керамички.Површина е мазна и проѕирен, која е лесно да се чисти.Тоа може да се мијат во машина за миење садови. 3. Елегантен дизајн, мазен изглед.Гламурозна бели порцелански ќе се надополнуваат на било дома декор.Направени од издржлив, убава керамички материјали. 4.Тоа е погоден за сите видови на сцени-семејство, хотел, кафе, забава, ресторан со домот, бели порцелански и едноставен дизајн. 5.РИЗИК БЕСПЛАТНО КУПУВАЊЕ - Ако купите нашите Тегли за вашата кујна, тогаш ќе бидете сигурни дека производот што се се случува да се застане на целиот живот на вашата кујна.Ако имате било каков проблем со нашите производи, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас, ние ќе се обидеме потрудиме да ги најдете на задоволително решение за вас во рок од 24 часа.Име на производ : Леќата jar Product материјал : ceramic Product спецификација : еден шише 260ml1 ве Молиме проверете ја големината и бојата пред да го купат.2 Excluding други предмети од леќата тегла прикажани во производот фотографии.3 ве Молиме имајте предвид дека, поради различни монитори, не може да биде благо боја разлика, ве молиме да се разбере.4. Поради прирачник за мерење, ве молиме овозможи 3-5мм разлика, ви благодарам.

Особините

single bottle 260ml :
1 Please check the size and color before buying. :
2Excluding items other than the seasoning jar shown in the product photos. :
3 Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand. :
4. Due to manual measurement, please allow 3-5mm difference, thank you. :