.

YMXDHZ Шминка Четка Поставите 12PCS Светла Дијамант-Украсен Четки Женски Козметички Алатки

YMXDHZ Шминка Четка Поставите 12PCS Светла Дијамант-Украсен Четки Женски Козметички Алатки

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Услужни влакната-текстура на microcrystalline свила е меки и да се чувствува како малку вода кога ќе ги избрише вашето лице.Таа се чувствува многу удобно и го прави на луѓето тоа го сакаат.Погоден за професионални или лични употреба На професионална шминка четка во собата е од суштинско значење не само за професионалци, но исто така и за почетници.Четка сет содржи четки на различни модерни дизајни, кои се практични и може да ги задоволи своите основни потреби за секојдневна употреба.Стилски, спарно косата, не е лесно да се гребење на кожата, не е лесно да се фрли во прав, не исчезнува, не паѓа, може да се користи за долго време.Многу погодна за фондацијата викимедија, руменило, concealer, итн.за лицето и окото апликации.Големина : 24*12*5mm Specification : четка сет содржи четки на различни модерни дизајни, кои се практични и може да ги задоволи своите основни потреби за секојдневна употреба.Стилски, спарно косата, не е лесно да се гребење на кожата, не е лесно да се фрли во прав, не исчезнува, не паѓа, може да се користи за долго време.Многу погодна за фондацијата викимедија, руменило, concealer, итн.за лицето и окото апликации.Услужни влакната-текстура на microcrystalline свила е меки и да се чувствува како малку вода кога ќе ги избрише вашето лице.Таа се чувствува многу удобно и го прави на луѓето тоа го сакаат.Погоден за професионални или лични употреба На професионална шминка четка во собата е од суштинско значење не само за професионалци, но исто така и за почетници.Пакет Содржина : 12 x Дијамант Шминка Brush Only над пакет содржина, не вклучувајќи и други производи.Answer : ___________________________ Note : осветленост и различни монитори може да предизвика боја на објекти во слика да биде малку различен од вистинскиот објект.На дозволената грешка при мерење е +/- 1-3cm.

Особините

The brush set contains brushes of different fashionable designs, which are practical and can meet your basic needs for daily use. :
Stylish, sultry hair, not easy to scratch the skin, not easy to shed powder, no fading, no falling, can be used for a long time. :
Very suitable for foundation, foundation, blush, concealer, etc. for facial and eye applications. :
Soft bristles-The texture of microcrystalline silk is soft and feels like a little water when you wipe your face. It feels very comfortable and makes people love it. :
Suitable for professional or personal use-The professional makeup brush set is essential not only for professionals but also for beginners. :
Package Contents:
12 x Diamond Makeup Brush :
Only the above package contents, not including other products. :
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.