.

SPNEC FFLJT Шминка Четки Поставите Професионални Bling Дијамант Украсен се Справи со Губење на Козметички Сочинуваат Алатка

SPNEC FFLJT Шминка Четки Поставите Професионални Bling Дијамант Украсен се Справи со Губење на Козметички Сочинуваат Алатка

DEN 5901.36

Износот
Во форма достапна за нарачката

Четка сет содржи четки на различни модерни дизајни, кои се практични и може да ги задоволи своите основни потреби за секојдневна употреба.Стилски, спарно косата, не е лесно да се гребење на кожата, не е лесно да се фрли во прав, не исчезнува, не паѓа, може да се користи за долго време.Многу погодна за фондацијата викимедија, руменило, concealer, итн.за лицето и окото апликации.Услужни влакната-текстура на microcrystalline свила е меки и да се чувствува како малку вода кога ќе ги избрише вашето лице.Таа се чувствува многу удобно и го прави на луѓето тоа го сакаат.Погоден за професионални или лични употреба На професионална шминка четка во собата е од суштинско значење не само за професионалци, но исто така и за почетници.Спецификација : четка сет содржи четки на различни модерни дизајни, кои се практични и може да ги задоволи своите основни потреби за секојдневна употреба.Стилски, спарно косата, не е лесно да се гребење на кожата, не е лесно да се фрли во прав, не исчезнува, не паѓа, може да се користи за долго време.Многу погодна за фондацијата викимедија, руменило, concealer, итн.за лицето и окото апликации.Услужни влакната-текстура на microcrystalline свила е меки и да се чувствува како малку вода кога ќе ги избрише вашето лице.Таа се чувствува многу удобно и го прави на луѓето тоа го сакаат.Погоден за професионални или лични употреба На професионална шминка четка во собата е од суштинско значење не само за професионалци, но исто така и за почетници.Боја : golden Size : 26*10*5mm Package Содржина : 14 x Кристал Дијамант Шминка Brush Only над пакет содржина, не вклучувајќи и други производи.Answer : ___________________________ Note : осветленост и различни монитори може да предизвика боја на објекти во слика да биде малку различен од вистинскиот објект.На дозволената грешка при мерење е +/- 1-3cm.Поради причината на екранот на компјутерот, вистинската боја може да биде малку поинаков од сликата, ве молиме да се разбере.

Особините

The brush set contains brushes of different fashionable designs, which are practical and can meet your basic needs for daily use. :
Stylish, sultry hair, not easy to scratch the skin, not easy to shed powder, no fading, no falling, can be used for a long time. :
Very suitable for foundation, foundation, blush, concealer, etc. for facial and eye applications. :
Soft bristles-The texture of microcrystalline silk is soft and feels like a little water when you wipe your face. It feels very comfortable and makes people love it. :
Suitable for professional or personal use-The professional makeup brush set is essential not only for professionals but also for beginners. :
Color:
golden
Size:
26*10*5mm
Package Contents:
14 x Crystal Diamond Makeup Brush :
Only the above package contents, not including other products. :
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Due to the cause of the computer screen, the real color may be slightly different from the picture, please understand. :