.

sdfif Гроздобер Железо Уметност Метал Фигурини Музика Човек Ashtray Украс Декоративни Предмети Скулптури Апстракт Екранот Статуи Подарок К 9x9x8cm(4x4x3inch)

sdfif Гроздобер Железо Уметност Метал Фигурини Музика Човек Ashtray Украс Декоративни Предмети Скулптури Апстракт Екранот

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

☞Оваа Мала Човекот Ashtray Е Направен Од Железо,Рачно Насликани И Полиран поединечно. ☞Ковано Заедно Со Мали Железни Материјали Како Завртки,Навртки,Метални Листови И Прачки,Reative И интересни. ☞Личност Декорација За Дом Или Канцеларија,Додадете Модата И Да Се Забавуваат На Вашата Просторија Или Канцеларија. ☞Уникатни Ракотворби,Таписерии Изработка,Совршен Подарок за Избор За Пријатели Или колега. ☞Ветување-Ако Имате Било Какви Прашања,Можете Да Нè Контактирате.Нашата Служба За Корисници Работници Ќе Одговори Во Рок Од 24 Часа.ние Ќе се Обидеме потрудиме Да Ви Помогнат да се Реши проблемот.Овој Објект Е Навистина Нешто Почетна И Креативни,А Ковано Состав На Малите Хардверски Делови.Можете Да Се Прикаже Во Секое Место, Мислите Дека Ќе Гарнитури И Подигнете На Воздухот Во Затворен Простор Само Од Начинот На Кој.тоа Може да се Направи Идеален Подарок За Вашата Музика Љубовник Пријатели И Шансите Се Ќе Ги Направи среќни.опис : 100% Сосема Нов И Висок Quality Color : Како Shownmaterial : Ironfunction : Ashtraytype : Декоративни Ornamentsnote : 1.Поради Рака Мерење,Има Големина Грешка За 1-3cm2.ве молиме да Се Потсети Дека Поради Светлосни Ефекти И Монитор е Brightness/Contrast Settings Итн,На Тон на Боја На Фотографијата И Вистинскиот Објект Може да Биде Малку поинаков.

Особините