.

YUANFLQ Ashtray за Плевел Ashtray, Преносни Не се Лизга и Вода-Перат Смола Порцелански Материјал Погоден за Десктоп Складирање Спалната соба Канцеларија и апарати за Декорац?

YUANFLQ Ashtray за Плевел Ashtray, Преносни Не се Лизга и Вода-Перат Смола Порцелански Материјал Погоден за Десктоп Складирање

DEN 278.40

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. Едрилица во облик на ashtray, кои може да се расклопуваат нагоре и надолу, е лесен за чистење и одржување, и го спречува пепел од дува исклучите мирис и преполнети.Тоа е погоден за надворешна и внатрешна употреба. 2. Тоа е направен од високо-квалитет, дебели смола материјал, отпорен на висока температура и да не се топи под топлина, и е издржлив.Пренослив и лесно да се чисти. 3. Мултифункционален комбинација, тоа може да биде темјан режач, или складирање кутија, ashtray со капак, мали предмети, три во еден. 4. Новиот Кинески стил ashtray дизајн, работ дизајн на картичка, внатрешната невидливи дизајн на мијалникот е полесно да се елиминира чад. 5. Лесно да се носат и местото, се справи и лесно да се чисти.Погоден за надворешна и внатрешна употреба.Тоа е исто така добра декорација за десктоп компјутери во домови, канцеларии, барови, продавници за кафе, итн.Добредојдовте на нашиот YUANFLQ продавница : Ние имаме богато искуство во домаќинството, и постојат многу видови на ashtrays во продавницата, кои се и практичен и евтин.Изберете ashtray ви се допаѓа да се земе дома.Производ information Why избере нашиот ashtray?Во прилог на содржат пепел, на ashtray е исто така занаетот.Добар ashtray може да додадете неограничен број на шарм на домаќинот.-Ви помага да пушат повеќе погодно и удобно.Мали и слатки големина, лесно да се носат и местото, се справи и лесно да се чисти.карактеристики на производот : Мулти-цел backflow темјан burner Can се приспособат на мала десктоп објекти како што се цигарите/запалки/или далечински controls New Кинески стил ashtray design The работ дизајн картичка чад коритото, внатрешната невидливи дизајн преку е полесно да се елиминира smoke Material : Resin Color : blue Specification : 23.5*14*12cm Packing листа : 1*ashtray After-продажбата на услугата : ensuring на задоволство на секој клиент, ако имате било какви прашања во врска со производот, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви одговори во рок од 24 часа.

Особините

23.5*14*12cm :
Packing list:
1*ashtray :
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :