.

HQRP 2-Pack Фитил Филтер Компатибилен со Sunbeam Bionaire SW2002CS SW2002 CB2002 ШВ-2002CS SW2002-CN вклопува SCM2300, SCM2400, BCM7900 Серија Кул Магла Навлажнувачи

HQRP 2-Pack Фитил Филтер Компатибилен со Sunbeam Bionaire SW2002CS SW2002 CB2002 ШВ-2002CS SW2002-CN вклопува SCM2300,

DEN 575.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

HQRP® 2-pack Овлажнител Фитил Филтри;.Замена за Sunbeam SW2002 CS Филтер; Одговара Sunbeam SCM2300, SCM2310, SCM2320, SCM2400, SCM2410, SCM2420, SCM2430, Bionaire BCM7900, BCM7910, BCM7920, BCM7930 серија Навлажнувачи;.Стапици Минерални Депозити за Чиста .Димензии : 6 2 недели DOA замена гаранција!.Компатибилен со : Sunbeam SCM2300, SCM2301, SCM2302, SCM2303, SCM2304, SCM2305, SCM2306, SCM2310, SCM2311, SCM2312, SCM2313, SCM2314, SCM2315, SCM2316, SCM2400, SCM2401, SCM2402, SCM2403, SCM2404, SCM2405, SCM2406, SCM2410, SCM2411, SCM2412, SCM2413, SCM2414, SCM2415, SCM2416, SCM2320, SCM2321, SCM2322, SCM2323, SCM2324, SCM2325, SCM2326, SCM2420, SCM2421, SCM2422, SCM2423, SCM2424, SCM2425, SCM2426, SCM2430 Humidifiers Bionaire BCM7900, BCM7901, BCM7903, BCM7904, BCM7910, BCM7911, BCM7911-UM, BCM7912, BCM7913, BCM7913-UM, BCM7914, BCM7914-UM, BCM7920, BCM7921, BCM7922, BCM7923, BCM7924, BCM7930, BCM7930-UM, BCM7931-UM, BCM7932-UM, BCM7932 P-CN, BCM7933-UM, BCM7934-UM Навлажнувачи.Го заменува Bionaire & Sunbeam делови SW2002, SW2002 CS, SW2002 TGD, CB2002, SW-2002 CS, SW2002-ДОН.Ефикасно да фаќа прашина, нечистотија и нечистотии и помага да се спречи заробени честички од ширење во воздухот.Заменете редовно за свежа, чиста, влажна воздух.За максимална ефикасност промена на филтер за секои 30 дена.

Особините