.

MKJLSD Ѓубре Лименки,Countertop корпата за Ѓубре, Мали Пластични Модерна Wastebasket Замав Капак за Бања Суета Countertop или Tabletop се Ослободите од Памук Круга, Шминка Сунѓери, Ткива/?

MKJLSD Ѓубре Лименки,Countertop корпата за Ѓубре, Мали Пластични Модерна Wastebasket Замав Капак за Бања Суета Countertop

DEN 696.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

▲Прес-Тип Затворен Капак : Десктоп Ѓубре Може да се Користи Pop-Up Капакот да се Направи Полесно и Побрзо да ги Отворите Десктоп корпата за Ѓубре. ▲Двојно Ракав : Десктоп Ѓубре Може да Има Вграден-Во Ракав и Тока да Ви Помогне да се Обезбеди Ѓубре Торба и корпата за Ѓубре. ▲Погодно Отстранување на Отпадот : Ако Вашата Кујна Ѓубре Може да е на Неколку Чекори Подалеку од Вашиот Шалтер, Ова е Совршен. ▲Информација за производот : Големина 13 Cmx13 Cmx17.5 Cm Боја Сиво/Белата. ▲Соодветен Материјал : Desktop Trash Може да Донесува Нови Еколошки-Пријателски Абс Материјал, Кој е Безопасен за животната Средина.Вашето Задоволство е Наша Најголема Извршување.Ако Имате Било какви Прашања, ве Молиме Слободно Контактирајте со Нас, Ние Ќе ви Одговори во Рок од 24 Часа.Спецификации : Име : Countertop Ѓубре Bin Material : Материјал Pp Capacity : 4 LColor : Бела,Сина,Pink Dimension : 14 Cmx13 Cm,16 Cmx13 Cm Note : ве Молиме Не Користете Посочи или Остар Tools да се Отвори Пакетот и Далеку од Остар Зашилен Работа.Ние Се Рачно Мерење, Не Може да Биде Грешка на 1-3 Cm, ве Молиме да Преовладуваат во Вид.Ги Чисти Редовно со Сува Крпа за да се Задржи Сјајна.Бојата Може да Има Грешки Поради Светлина.Времето за испорака е Обично 15-25 Дена.Ако Не Сте го Добиле купениот Производ во Рок од 30 Дена, ве Молиме Контактирајте со Нас во Времето, Ние Ќе се Обидеме Нашите да се Реши Тоа за Вас.

Особините