.

Heayzoki Дигитални Влага Метар, Влага Метар за Дрво Игла Тип позадинско осветлување на LCD Екранот Дрво Влага Метар со Визуелни Високо-Средно-Ниска Содржината на Влага Д

Heayzoki Дигитални Влага Метар, Влага Метар за Дрво Игла Тип позадинско осветлување на LCD Екранот Дрво Влага Метар со

DEN 2076.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Дигитален LCD Екран : За точни влажност екранот.Обезбеди 4 изборен мерење начини за мерење на влажност на разни дрвја.Ниско Потрошувачка на Енергија : За подолго време за да ги користите.Светлото на Екранот : Погоден за употреба во темнина.Мал Волумен и мала Тежина : Удобен за носење и употреба.Овој инструмент е интелигентна дрво влага метар со pin контакт.Тоа обезбедува 4 изборен мерење режими, која може да се измери содржина на вода од различни дрвја, соодветно.Овие информации може да се користи за да се утврди дали материјалот е подготвен за употреба, случајно влажно или суво, или бараат понатамошни инспекција.Карактеристики : 1. Дигитален LCD Екран : За точни влажност екранот. 2. Обезбеди 4 изборен мерење начини за мерење на влажност на разни дрвја. 3. Ниско Потрошувачка на Енергија : За подолго време за да ги користите. 4. Светлото на Екранот : Погоден за употреба во темнина. 5. Мал Волумен и мала Тежина : Удобен за носење и употреба.Спецификација : Модел : GM610 Влага Мерен Опсег : 2%~40%/50%/60%/70% RH Температура Мерен Опсег : -10~60 Резолуција : 0.5% Точност : 1% Влага Одговор на ветер :

Особините

Model:
 GM610
Moisture Measurement Range:
2%~40%/50%/60%/70% RH
Temperature Measurement Range:
-10~60
Resolution:
0.5%
Accuracy:
1%
Moisture Response Speed:
Operating Environment:
-15~35, 20%~90% RH
Power Supply:
2*1.5V AAA Batteries (NOT included)
Color:
Black + Orange
Size (L*W):
13.5*5.3cm / 5.31*2.09in
Weight:
Approx. 175g/6.2oz
  :
Package list:
1 * Moisture Meter :
  :
Note:
1. Due to the difference between monitors and light effect, the pictures may not reflect  the actual color of the item. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :