.

13cm Прекрасна Хрчак Работи Вежба Тркала, Пластични Мали Миленичиња Играчка, Стаорец Работи Игра Играчка, Ниско ниво на Бучава Вежба Ролери Фабрика за Играчки, Кафез

13cm Прекрасна Хрчак Работи Вежба Тркала, Пластични Мали Миленичиња Играчка, Стаорец Работи Игра Играчка, Ниско ниво на

DEN 364.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Пакетот Вклучува】Тоа вклучува еден тивок фабрика, на малите тркала покажува проѕирен дизајн, визуелно се пространи и светли, исто така, нема да ви јасно се гледа хрчаци спортуваат, можете да играте со вашето милениче, додадете повеќе забава. 【Висок Квалитет】Направени од Јасно пластика; Имајќи е на добар mute ефект и издржливи во употреба живот.Сите бои не се токсични, безбедно и Еко-пријателски.тоа е здрава и безопасни за хрчаци, gerbils или други мали животни. 【Лесно да се Чисти】Целото тело перат, да ги задржи на тркала чисти, зголемување на домашни миленици вежба фреквенција за да се задржи здрав.Идеално место дизајниран за вашиот хрчаци, безбедна и пријатна за нив, да спијат или да пуштите внатре. 【Дизајн】На аеродинамичен дизајн го намалува ветер отпор, овозможување на тркала за да ја ротирате повеќе непречено.На работ на цилиндар е полиран, мазни рабови дека нема да му наштети на домашно милениче нозе. 【Добра Услуга】Ние нудиме 100% совршен услуги на клиентите.Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.Ние ќе се потрудиме да ви помогне да го решите вашиот проблем.Спецификација : Состојба : 100% сосема нов материјал : Пластични тежина : Околу. 160g Дијаметар : 13cm/5.11 инчен Боја : сива Пакет се вклучуваат : 1 x работи воланот 1 x додатоци за монтирање Забелешка : 1. Ве молиме овозможи мала грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање. 2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Condition:
100% brand new
material:
Plastic
weight:
Approx. 160g
Diameter:
13cm/5.11inch
Color:
gray
  :
Package include:
 
1 x running wheel :
1 x mounting accessories :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :