.

Кора Милениче Прилагодливи 2-Тркало, Алуминиумски Легури Куче Количка, Hind Нога Рехабилитација, Погоден за лица со посебни потреби и Изнемоштените домашни Миленици.

Кора Милениче Прилагодливи 2-Тркало, Алуминиумски Легури Куче Количка, Hind Нога Рехабилитација, Погоден за лица со посебни

DEN 5435.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

♥Наменета за лица со посебни потреби миленичиња : Нашите миленичиња инвалидски колички се дизајнирани да ви помогне hind нога домашни миленици или оневозможено миленици да одиме, се кандидира и да се забавува здрави.Тоа може да ја намали болката, која миленици не може да оди нормално. ♥Прилагодливи дизајн : висина, ширина и должина на домашно милениче количка може да се прилагоди, и може да биде приспособен кон вашето домашно милениче рок одреден опсег. ♥ Лесен и удобен : куче количка има издржлив, лесен алуминиум рамка која е да се носат-отпорни, дамка-доказ, рѓа-доказ, и издржливи. ♥ Тока дизајн : Тока дизајн, може да висат на влечење јаже на тока за да се избегне загубата на домашни миленици, тоа е многу погодно. ♥ Лесно да се размонтираат и се соберат : со инструкции и инсталирање алатки, па лесно можете да го инсталирате сами.Солиден метална рамка, поместена за поддршка на површината и од страна на заштита.Нашите миленичиња, особено кучиња, треба многу вежба, но кога тие се оневозможени, тие не ќе бидат во можност да работат, што ги прави да се чувствуваат осамени.спецификација : тип на Производ : Пет количка Материјал : Алуминиум легура ✪Карактеристики : ①Two тркала инвалидски колички се користи само за домашни миленици со hind нозе пречки во развојот.Можете да ја подигне својата hind нозе.Ако тие можат да одат со нивните предни екстремитети, нашата количка ќе им помогне да одиме. ②Our количка има издржлив, лесен алуминиум рамка и прилагодливи појасот, која може да се обезбеди најдобрите удобност и мобилност. ④You може да се прилагоди на висината, ширината и должината на домашно милениче инвалидска количка да се направи погодна за вашето домашно милениче рок одреден опсег.answer : ___________________________ note : 1. Поради прирачник за мерење, ве молиме овозможи 0~1 инчен грешка.Ви благодариме за вашето разбирање. 2. На калибрација на мониторот не е во согласност, и бојата на објекти прикажани на сликата може да биде малку различен од вистинскиот производ.Ве молиме погледнете го вистинска еден. 3. Може да се добие соодветна големина со мерење на тежина, висина и ширина на домашно милениче.

Особините

Product type:
Pet wheelchair
Material:
Aluminum alloy
✪Features:
①Two-wheeled wheelchairs are only used for pets with hind legs disabilities. You can raise its hind legs. If they can walk with their forelimbs, our wheelchair will help them walk. :
②Our wheelchair has a durable, lightweight aluminum frame and adjustable safety belt, which can provide the best comfort and mobility. :
④You can adjust the height, width and length of the pet wheelchair to make it suitable for your pet within a certain range. :
note:
1. Due to manual measurement, please allow 0~1 inch error. Thank you for your understanding. :
2. The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the items shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the real one. :
3. You can obtain the proper size by measuring the weight, height and width of the pet. :