.

Вратата Закачалка, Тешки Божиќ Декорација Виси Облека Прилагодливи Ковано Железо ноќта на Вештерките Пред Вратата Венец Закачалка за Партија за Одмор(Стигнале Де?

Вратата Закачалка, Тешки Божиќ Декорација Виси Облека Прилагодливи Ковано Железо ноќта на Вештерките Пред Вратата Венец

DEN 2066.40

Износот
Во форма достапна за нарачката

Со мека на лагер, тоа нема да гребење на површината на вратата, лесно да го инсталирате, погоден за повеќето вратата височини.Божиќ венец кука, направен од високо‑квалитет метал ковано железо материјал, со голема цврстина и отпорност на абење.На гарланд кука може да се прилагоди во должина од 38cm да 60.96 cm, погодна за врати помалку од 1.8 во (околу 4.8 cm) дебелина.Површина е мазна, тоа може да бидат обесени директно на врата, и може да се одржи на 20‑фунти(9.1 kg) гарланд.Погоден за бесење и складирање на вашите палта, капи, торби, чадори, училишни чанти, капи, итн.Функција : 1. Божиќ венец кука, направен од високо‑квалитет метал ковано железо материјал, со голема цврстина и отпорност на абење.2. Површина е мазна, тоа може да бидат обесени директно на врата, и може да се одржи на 20‑фунти(9.1 kg) гарланд.3. Погоден за бесење и складирање на вашите палта, капи, торби, чадори, училишни чанти, капи, итн.4. Со мека на лагер, тоа нема да гребење на површината на вратата, лесно да го инсталирате, погоден за повеќето вратата височини.5. На гарланд кука може да се прилагоди во должина од 38cm да 60.96 cm, погодна за врати помалку од 1.8 во (околу 4.8 cm) дебелина.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Божиќ Гарланд Hook Material : Метал Ковано Железо, Мека Liner Type : Стигнале Тип Црна, Стигнале Тип Бела (Изборен)Товарот Капацитет : До 20 фунти (околу 9.1 kg), големи венци може да биде фиксна.Тежина : Околу. 244g / 8.6 oz Adjustable Должина : Околу. 38-60.96 см / 15-24in Door Дебелина : Погоден за врати помалку од 1.8 во дебел.Кука дебелина : Прибл. 0.1 cm / 0.04 во Пакет Листа : 1 x Божиќ Гарланд Hook Note : 1.Ве молиме овозможи 0-1 носители на инчен грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2.Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.3.За да ја користите оваа врата кука, мора да имате рамен вратата.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Christmas Garland Hook
Material:
Metal Wrought Iron, Soft Liner
Type:
Retractable Type Black, Retractable Type White (Optional)
Load-Bearing Capacity:
Up to 20 pounds (approximately 9.1 kg), large wreaths can be fixed.
Weight:
Approx. 244g / 8.6oz
Adjustable Length:
Approx. 38-60.96cm / 15-24in
Door Thickness:
Suitable for doors less than 1.8in thick.
Hook thickness:
Approx. 0.1cm / 0.04in
Package List:
1 x Christmas Garland Hook :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.To use this door hook, you must have a flat door. :