.

Eaton - ECN1638AAG-R63/E - NEMA Fusible Комбинација Стартер, 600VAC Max. Моторни Напон, 90 Засилувачи AC, 110/120VAC Серпентина Volts

Eaton - ECN1638AAG-R63/E - NEMA Fusible Комбинација Стартер, 600VAC Max. Моторни Напон, 90 Засилувачи AC, 110/120VAC Серпентина

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

NEMA Fusible Комбинација Почеток.Почеток и Контактори.Електрични.Почеток & Контактори.NEMA Fusible Комбинација Стартер NEMA Големина 3 Засилувачи AC 90 Max Моторни Напон 600 VAC Серпентина Volts 110/120 VAC Осигурач Клип Тип RK1-600 VAC NEMA Куќиште Тип 12 Помошен Контакт Форма 1 NO Краток Спој Заштита 100 A Преоптоварување Реле Amp Поставување 20 до 100 A Патување Класа 10/20/30 Не Оператор Пилот Светлина Без Контрола Трансформатор Нема 30 HP @ 3 Фаза - 240 V 50 HP @ 3 Фаза - 480 V.

Особините