.

Nannigr Moonstone Камен, се Меша Големини и Форми 5-7cm Кристал Колона Fluorite Енергија Камен Кристал Камен Светли Бои за Вазна Спојници Табела ги расфрла или Базен Декорации

Nannigr Moonstone Камен, се Меша Големини и Форми 5-7cm Кристал Колона Fluorite Енергија Камен Кристал Камен Светли Бои

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

3.добар избор за деца за учење, да ги прошират своите хоризонти и блиски на природата, како и подобрување на знаењата.Многу погодна за децата да знаат минерални. 2.корисни за вашето здравје.Тие намалување на електромагнетна радијација и demagnetizing до некој степен. 4.избрани падна камења, кој е на мешани големини и форми, има уникатна неправилен облик и разни светли бои. 5.овие камења да се нетоксични и не ќе плови во течност; голема вазна за филери, табела ги расфрла или базен украси. 1.тие ќе биде одличен партнер за аквариум, фабрика тенџере, украси за вашиот дом и живот.Ние сакаме да го стави на тело, или стави во близина.Популарни локации вклучуваат џебови, паричници, бироа, ноќни маси, кујната шалтери, па дури и во автомобил.Некои луѓе користат камења многу креативно, со користење на сувенири, слики, свеќи, цвеќиња, вазни, чаши итн.и одржувајте ги во посебни места.Карактеристики : 1.тие ќе биде одличен партнер за аквариум, фабрика тенџере, украси за вашиот дом и живот. 2.корисни за вашето здравје.Тие намалување на електромагнетна радијација и demagnetizing до некој степен. 3.добар избор за деца за учење, да ги прошират своите хоризонти и блиски на природата, како и подобрување на знаењата.Многу погодна за децата да знаат минерални. 4.избрани падна камења, кој е на мешани големини и форми, има уникатна неправилен облик и разни светли бои. 5.овие камења да се нетоксични и не ќе плови во течност; голема вазна за филери, табела ги расфрла или базен украси.Спецификација : Материјал : Природни кварцен кристал точка Факултативна боја : Зелена Нето содржина : 25g Околу големина : 5-7cm/1.96*2.75 инчи Пакет листа : 1 * fluorite кристал кварцен камен Забелешка : 1. Ве молиме овозможи мала грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање. 2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

  :
Material:
Natural quartz crystal point
Optional color:
Green
Net content:
25g
Approx size:
5-7cm/1.96*2.75inch
Package list:
1 * fluorite crystal quartz stone :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :