.

POCREATION Електрична Четка за заби, Симпатична Астронаут во Облик на Четка за заби, IPX7 Водоотпорен со Четка Главата, Звучни Бранови со Ниска Фреквенција на Вибрации, за

POCREATION Електрична Четка за заби, Симпатична Астронаут во Облик на Четка за заби, IPX7 Водоотпорен со Четка Главата,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【МЕКА ЧЕТКА】Електрична Четка за заби усвојува PBT мека коса, со криви дизајн на четка главата, одговара на бебе уста, што го прави полесно да навлезат во внатрешноста на устата и ефикасно чистење на мртви агли. 【ЛЕСНО ДА се ЧИСТИ】Електрична Четка за заби усвојува IPX7 водоотпорен, целото тело водоотпорен дизајн, интегрирани во процесот на лиење, целото тело може да се мијат, чистат и worryfree. 【СИМПАТИЧНА првиот лево и потоа право, прв нагоре и надолу, прво надвор, а потоа надолу, прво надвор, а потоа внатре, а потоа четка за чистење внатре и надвор во ред.Спецификација : Предмет Тип : Електрична Четка за заби Материјал : ABS+PP Четка Косата на Главата : PBT Мека Боја на Коса : Како што е прикажано на сликата Четка за заби Собранието Големина : Прибл.150x42mm/5.91x1.65in Четка за заби Случај Собранието Големина : Прибл.127x106mm/5x4.17in Тежина : Околу.166g/5.9 оз Четкање на Владата : Звучни бранови со ниска фреквенција на вибрации на Напојување на Владата : 1 х АА батерија (не се вклучени) Вибрации Фреквенција : 8000 пати/мин. Напојување : 1 W Како да го Користите : напојува Батерија, инсталирајте 1 х АА батерија (не се вклучени), инсталирајте четка главата и притиснете на црна копче за да го користите.Пакет Листа : 1 x Електрична Четка за заби (Батерија, Не се Вклучени) 1 x Четка за заби Случај 1 x Четка за заби Случај Покрие 3 x Четка Глава 1 x Налепница 5 x Додатоци Забелешка : 1. Повторете 8 до 10 пати за секој дел, и тоа трае 3 минути да се исчисти сите делови. 2. На дното на електрична четка за заби е местото каде што на батеријата е ставен. 3. Ве молиме овозможи 12in грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање. 4. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS+PP
Brush Head Hair:
PBT Soft Hair
Color:
As shown in the picture
Toothbrush Assembly Size:
Approx.150x42mm/5.91x1.65in
Toothbrush Case Assembly Size:
Approx.127x106mm/5x4.17in
Weight:
Approx.166g/5.9oz
Brushing Mode:
Sound waves low-frequency vibration
Power Supply Mode:
1 x AA battery (not included)
Vibration Frequency:
8000 times/min
Power:
1W
How to Use:
Battery powered, install 1 x AA battery (not included), install the brush head and press the black button to use. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush (Battery Not Included) :
1 x Toothbrush Case :
1 x Toothbrush Case Cover :
3 x Brush Head :
1 x Sticker :
5 x Accessories :
Note:
1. Repeat 8 to 10 times for each part, and it takes 3 minutes to clean all the parts. :
2. The bottom of the electric toothbrush is where the battery is placed. :
3. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
4. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :