.

Електрична четкичка за Заби за Возрасни и Деца,Полнење на Електрична Енергија Четка за заби со 2 Четка Глави,Интелигентен Погон Четка 5 Режими на со 2 Минути да се Из?

Електрична четкичка за Заби за Возрасни и Деца,Полнење на Електрична Енергија Четка за заби со 2 Четка Глави,Интелигентен

DEN 890.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

(2) Белење на режимот 2 минути за да се длабоко ги избелуваат забите и ефективно подобрување на површината боја на забите. (4) Полирање на владата На предните заби може да се осветли и полиран, и корисникот може да го притиснете и задржете го копчето за да го прекине полирање на почетокот според нивните потреби.Електрична четка за заби усвојува водоотпорен дизајн и внатре и надвор да се обезбеди двојно заштита за да се спречи протекување, така што водовод може безбедно да се користи во бања туш.USB ПОЛНЕЊЕ : електронски четка за заби е опремен со USB полнењето база, безбеден и удобен, одличен избор за употреба при дома или патување.Спецификација : Предмет Тип : Електрична Четка за заби Материјал : ABS Изграден во Литиум Батерија : 800m Ah (Вклучени) Четкање на владата (1) за Чистење на владата Ефикасно отстранување на плак (стандарден режим). Заби Длабоко Чистење : Оди длабоко помеѓу забите и непцето, за одлична за чистење, 100% отстранување на плак, белење на заби и подобрување на оралното во две недели.SMART ТАЈМЕР & IPX7 ВОДООТПОРЕН : 2mins Smart Тајмерот може да ви помогне да се воспостави добро четкање навики.Функција : 1. IPX7 Водоотпорен : Електрична четка за заби може да се користи за капење и туширање.Во прилог на ова електрична четка за заби е ултра пренослив, ултра моќно.Удобно услужни влакната даде подобра заштита на вашите непца и да се направи заби се прилагодат на електрични четки за заби побрзо.Времетраењето на чистење на владата е за 2 минути, вклучувајќи четири 30 секунди интервали. 5 Чистење Начини : Совршено да се вклопи во вашите непца и заби, пет чистење режими, ефикасно чистење на вашиот орална хигиена. 5 ЧИСТЕЊЕ НАЧИНИ : 5, начинот на Чистење,Белење,Нежни,Полирање и Чувствителни за да одговараат на различните услови на забите и непцата.ШТО ЌЕ се ДОБИЕ : 2 Четка Глави, 1 Полнач База, 1 Електрична Четка за заби Holder If имате какви било прашања или проблеми, ве молиме контактирајте со нас, па ние може да ви помогне. (3) Нежни режим (почетниците mode) се препорачува за прв пат на корисниците да го користите овој режим, кој може ефикасно чистење на забите и нежно масажа на непцата за да се подобри гуми за џвакање . Ултра Тивок Дизајн : бучава е помал од обична четка, и новото на вибрации на технологија не се повредат непцата.Според вашето орално ситуација, да го прилагодите вашиот четкање начини, да ги задржи вашите заби y и силна . (5) Чувствителни режим на 2 минута, ултра меки режим за чувствителни заби и непца Пакет Листа : 1 x Host2 x Четка Глава 1 x USB Полнење База. Интелигентен Режим Меморија : Мека четка косата, два минута времето, едно копче старт на опрема прилагодување.

Особините

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Built in Lithium Battery:
800mAh (Included)
Brushing mode :
(1) Cleaning mode :
Effectively remove plaque (default mode). The duration of the cleaning mode is 2 minutes, including four 30 second intervals. :
(2) Whitening mode :
2 minutes to deeply whiten teeth and effectively improve the surface color of teeth. :
(3) Gentle mode (novice mode) :
It is recommended for first time users to use this mode, which can effectively clean the teeth and gently massage the gums to improve gum . :
(4) Polishing mode :
The front teeth can be brightened and polished, and the user can press and hold the power button to terminate the polishing early according to their needs. :
(5) Sensitive mode :
2 minute ultra soft mode for sensitive teeth and gums :
Package List:
1 x Host2 x Brush Head :
1 x USB Charging Base :