.

Храбри 4000 / Број на Модел - V41XWE1501T

Храбри 4000 / Број на Модел - V41XWE1501T

DEN 11640.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

3 lb (1.5 кг) капацитет. 0.0005 lb (0.2 g).Auto Cal - Automatic. 7.5 во x 9.5 во (190 mm x 242 мм).Број на модел - V41 XWE1501 T.Со Законските за Трговија сертификати и храна-безбеден дизајн кој е NSF Уверение, USDA-АМС Прифатени и поддржува HACCP Сертифицирани системи, Храбри 4000 е подготвена да бара апликации.Touchless сензори во комбинација со половина секунда стабилизација на времето, како и checkweighing и проценти мерење режими, зголемување на продуктивноста без да се жртвува точност.Безбедно да се користи во влажни средини, Храбри 4000 е проток преку дизајн обезбедува скала останува чиста и оперативни и нејзините нож отпорни на тастатурата прави скала повеќе издржливи.

Особините