.

Тетоважа Машина Моќ Банка, Тетоважа Машина Батеријата, Дигитален Дисплеј за внатрешни Работи(РКА, Pisa Потпрена Кула Тип)

Тетоважа Машина Моќ Банка, Тетоважа Машина Батеријата, Дигитален Дисплеј за внатрешни Работи(РКА, Pisa Потпрена Кула Тип)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Тетоважата машина за напојување е компактен и многу лесен за ракување.Дигиталниот дисплеј е јасно на прв поглед, што ќе ви овозможи да се сфати на напон во реално време.Мала големина, висока енергија, acity 2000 m Ah, напон 6‑8 V, може да се користи за два до три часа.Брзо полнење, на тетоважа машина за напојување може да се наполни за еден час.Се елиминира излишни кука линија, не се погодени од локацијата, така што ќе можат да работат во секое време и насекаде.Функција : 1. Дигиталниот дисплеј е јасно на прв поглед, што ќе ви овозможи да се сфати на напон во реално време.2. Тетоважата машина за напојување е компактен и многу лесен за ракување.3. Мала големина, висока енергија, acity 2000 m Ah, напон 6‑8 V, може да се користи за два до три часа.4. Брзо полнење, на тетоважа машина за напојување може да се наполни за еден час.5. Се елиминира излишни кука линија, не се погодени од локацијата, така што ќе можат да работат во секое време и насекаде.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Тетоважа Машина за Напојување Големина на : DC : Прибл. 4 x 7.2 x 2.3 см / 1.6 x 2.8 x 0.9 in RCA : Прибл. 4.6 x 7.2 x 2.3 см / x 1.8 2.8 x 0.9 in Output Напон : 4.2 - 12 V, се зголеми / намали напон 0.3 V секој time Instruction : 1. Долго притиснете го копчето за 2 секунди за да се сврти и исклучување на машината, останатите моќ ќе биде прикажан во тоа време, а потоа тоа ќе се префрлите во тековната напон.2. Кратко притиснете + или - копче за да додадете или одземање 0.3 V voltage3. Кратко притиснете го копчето за да pause4. Долго притиснете го копчето за 2 секунди за да се затвори down Package Листа : 1 x Тетоважа Машина Моќ Supply1 x USB Cable Note : 1. Тоа може да се користи за 2-3 часа кога целосно наполнета и напонот е 6‑8 V.Ве молиме да организираме тетоважа време разумно.Овој производ не ги прифати приговорите за животниот век на батеријата.2. Овој производ има два вида на приклучоци, ве молиме да ја потврдите вашата машина пред купување.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine Power Supply
Size:
DC
RCA:
Approx. 4.6 x 7.2 x 2.3cm / 1.8 x 2.8 x 0.9in
Output Voltage:
4.2 - 12V, increase / decrease voltage 0.3V each time
Instruction:
1. Long press the power button for 2 seconds to turn on and off the machine, the remaining power will be displayed at this time, and then it will switch to the current voltage. :
2. Short press + or - button to add or subtract 0.3V voltage :
3. Short press the power button to pause :
4. Long press the power button for 2 seconds to shut down :
Package List:
1 x Tattoo Machine Power Supply1 x USB Cable :
1. It can be used for 2‑3 hours when completely charged and the voltage is 6‑8V. Please arrange the tattoo time reasonably. This product does not accept complaints about battery life. :
2. This product has two kinds of plugs, please confirm your machine interface before purchasing. :